259687

خیز بازیگر چینی برای قبضه بازار لیتیوم

دنیای معدن: گروه معدنی زیجین (Zijin) چین که در حال حاضر یک عرضه‌کننده مهم در زمینه مس و طلاست، با خرید احتمالی یک تولیدکننده چینی مواد باتری، تلاش دارد تا تولید لیتیوم خود را افزایش دهد. زیجین در بیانیه‌‌‌ای در بورس هنگ‌کنگ تصریح کرد: ما در حال مذاکره برای خرید سهام شرکت معدنی ژنگ (Zangge) هستیم. زیجین در دهه گذشته از طریق مجموعه‌ای از خریدها به شدت رشد کرده است و در آینده قصد داریم بازیگر بزرگ‌تری در بازار جهانی لیتیوم باشیم.

به گزارش دنیای معدن، شرکت معدنی ژنگ، در منطقه غربی غنی از مواد‌معدنی چین واقع شده است و ارزش بازار آن در بورس اوراق بهادار شنژن ۴۶.۶ میلیارد یوآن (۶.۴ میلیارد دلار) است. این شرکت عمدتا پتاس تولید می‌کند (که در تولید کودهای شیمیایی استفاده می‌شود) اما حدود یک سوم درآمد خود را از لیتیوم استخراج شده از دریاچه‌های نمک در چینگهای به دست می‌آورد.

سقوط قیمت لیتیوم از اواخر سال ۲۰۲۲، تولیدکنندگان را تحت‌تاثیر قرار داده و به جهش معاملات دامن زده است.

ژنگ یک تولیدکننده نسبتا کوچک لیتیوم است که حدود ۹۰۰۰ تن کربنات لیتیوم را در ۹ ماهه اول سال ۲۰۲۴ تولید کرده است، اما برنامه‌هایی برای توسعه پروژه‌های بیشتر در تبت دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید