آلمان:کشورهای G-7 می توانند به استفاده از زغال سنگ پایان دهند
دنیای معدن- وزیر انرژی و آب و هوای آلمان روز پنجشنبه گفت که گروه هفت کشور ثروتمند می تواند راه را برای پایان دادن به استفاده از زغال سنگ، سوخت فسیلی بسیار آلوده کننده ای که مسئول بخش بزرگی از انتشار گازهای گلخانه ای در جهان است، هدایت کند.به گزارش سرویس علمی آریا؛مقامات ارشد کشورهای G-7 نشستی سه روزه در برلین برگزار می کنند که طی آن به دنبال توافق بر سر اهداف مشترک برای تغییر از سوخت های فسیلی به انرژی های تجدیدپذیر هستند که دانشمندان می گویند برای مهار تغییرات اقلیمی نیاز فوری است.
به گزارش دنیای معدن، وزیر انرژی و آب و هوای آلمان روز پنجشنبه گفت که گروه هفت کشور ثروتمند می تواند راه را برای پایان دادن به استفاده از زغال سنگ، سوخت فسیلی بسیار آلوده کننده ای که مسئول بخش بزرگی از انتشار گازهای گلخانه ای در جهان است، هدایت کند.
به گزارش سرویس علمی آریا؛مقامات ارشد کشورهای G-7 نشستی سه روزه در برلین برگزار می کنند که طی آن به دنبال توافق بر سر اهداف مشترک برای تغییر از سوخت های فسیلی به انرژی های تجدیدپذیر هستند که دانشمندان می گویند برای مهار تغییرات اقلیمی نیاز فوری است.
رابرت هابک، وزیر انرژی و آب و هوای آلمان گفت: «گروه 7 (...) شاید بتواند نقش پیشگامی برای پیشبرد پایان دادن به استفاده از زغال سنگ برای برق و کربن زدایی سیستم حمل و نقل ایفا کند.
هابک گفت که این موضوع می تواند به نشست سران G-7 در المائو آلمان در ماه آینده و سپس به نشست گروه 20 اقتصادهای پیشرو و نوظهور در اواخر سال جاری منتقل شود.
از آنجایی که کشورهایی مانند چین، هند و اندونزی به شدت به زغال سنگ متکی هستند، واداشتن کشورهای گروه 20 به امضای اهداف بلندپروازانه تعیین شده توسط برخی از پیشرفته ترین اقتصادها، کلیدی خواهد بود.
هابک گفت: اشتباه است که تلاش هایی را که کشورها برای مقابله با بحران انرژی کنونی انجام می دهند، ناشی از جنگ روسیه در اوکراین، به عنوان مقابله با تلاش ها برای پایان دادن به استفاده از سوخت های فسیلی در نظر بگیریم.
او گفت: «آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم، تسریع تحولات زیست محیطی است.
گروه های زیست محیطی هشدار داده اند که کشورهایی مانند آلمان با تلاش برای تامین منابع جدید گاز طبیعی - از جمله از طریق ایالات متحده - برای جبران کمبود عرضه از روسیه، اهداف سبز خود را به خطر انداخته و تضعیف می کنند.
نشست برلین همچنین به دنبال دستیابی به توافقاتی در مورد افزایش کمک های مالی به کشورهای فقیر برای مقابله با تغییرات آب و هوایی، بودجه اضافی برای تنوع زیستی، حفاظت از اقیانوس ها و کاهش آلودگی پلاستیکی است.
دیدگاهتان را بنویسید