نقش کلیدی «سیمیدکو» در تامین مواد اولیه
دنیای معدن- محمد علافپور : مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در بازدید از شرکت صنعتی معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو)، نقش این شرکت را در تامین مواد اولیه کلیدی دانست. ابراهیمی در این دیدار با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزههای مختلف تولید، بهرهبرداری، توسعه و مسوولیتهای اجتماعی در شرکت سیمیدکو اظهار کرد:
به گزارش دنیای معدن، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) به عنوان یکی از شرکتهای تابعه فولاد خوزستان نقش موثری در تامین مواد اولیه ایفا میکند. وی افزود: فولاد خوزستان رتبه دوم تولید فولاد کشور را در اختیار دارد، در سال گذشته با تولید ۳/ ۳ میلیون تن و صادرات ۶۰ درصدی، میلیونها دلار برای کشور ارزآوری داشتیم. این دستاورد با وجود محدودیتهای برق و گاز، نشان از همت بلند مدیران و کارکنان گروه فولاد خوزستان دارد.
وی با بیان اینکه جایگاه سیمیدکو اساسی است، افزود: این اعداد و ارقام، جایگاه این شرکت را در زنجیره ارزش نمایان میکند؛ نزدیک به ۲۵ درصد نیاز گروه فولاد خوزستان از طریق شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در حوزه تولید کنسانتره و گندله تامین میشود. ابراهیمی با اشاره به هلدینگ فراگیر در نظام حاکمیتی فولاد خوزستان اظهار کرد: در این مجموعه بحث سیاستگذاری و کنترلهای مالی و استراتژی در حال تدوین است. در این نظام حاکمیتی، شرکتهای تولیدی مانند سیمیدکو و صنعت فولاد شادگان حضور دارند؛ همچنین در این زنجیره، شرکتهای مشاور و خدماتی با توجه به نیاز سازمان و هلدینگ فولاد خوزستان، فعالیت مستمر دارند. بنا داریم در آینده با اجرای طرحهای توسعه به تولید ۱۳/ ۶ میلیون تن در افق ۱۴۱۰ و سهم ۲۵ درصدی از تولید فولاد کشور برسیم. وی گفت: نگاه فولاد خوزستان به شرکتهای تابعه، به عنوان واحدهای تولیدی، خدماتی و مشاور، یک نگاه نظاممند بوده و این مجموعهها در کنار دست تولید در فولاد خوزستان قرار گرفتهاند و باید متناسب با سیاستهای فولاد خوزستان حرکت کنند. در واقع استراتژی کلان از سوی فولاد خوزستان برای مجموعههای تابعه تعریف میشود و با کمک ظرفیتهای زیرساختی، نرمافزاری، مغزافزاری، مالی و منابع انسانی، نیازهایمان را مرتفع خواهیم کرد. مدیرعامل فولاد خوزستان با اشاره به اتفاقات سال جاری و افزایش هزینهها گفت: در بازارهای جهانی، محصولات از سوی بعضی تولیدکنندگان همچون روسیه با قیمت نزولی عرضه میشود؛ و با توجه به افزایش هزینهها در داخل کشور، سود چندانی برای شرکتهای صادراتمحور حاصل نخواهد شد.این روند تمام حلقههای زنجیره ارزش فولاد را درگیر خواهد کرد. نخستین پیامد آن هم کاهش نقدینگی است.
وی افزود: فولاد خوزستان به همین منظور، یک سیاست شصت- چهل را پیادهسازی کرده است که ۴۰ درصد تمرکز روی کاهش هزینههاست و ۶۰ درصد افزایش درآمدها را شامل میشود. این اقدام برای برونرفت از وضعیت فعلی است؛ چون محصول فولاد خوزستان تحت تاثیر قیمتهای جهانی است. انتظاری که از مجموعه سیمیدکو میرود این است که این سیاست را اجرا کند.
دیدگاهتان را بنویسید