225084

لایحه رتبه بندی معلمان از چه زمانی اجرایی می‌شود؟

دنیای معدن- یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: میزان افزایش یک مقدار ثابت نیست و بر اساس رتبه بندی در ۵ رتبه آموزشیار معلم تا استاد معلم رتبه بندی شود بر اساس رتبه نیز میزان دریافتی هم مشخص می‌شود. اما در هر صورت زمان اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان در همین نیمه دوم سال است.

به گزارش دنیای معدن، حجت الاسلام احمد حسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با میزان در مورد لایحه رتبه بندی معلمان، گفت: لایحه رتبه بندی به دلیل اشکالات وقتی از کمیسیون به صحن رفت با بیان پیشنهادات اعضا مجددا به کمیسیون بازگشت و اکنون  اصلاحات از سوی کمیسیون انجام شد و طی دو هفته  جاری به صحن بازخواهد گشت.

وی ادامه داد:علت طولانی شدن تصویب این طرح مباحثی چون تامین ردیف بودجه‌ و بحث اصلاحات  است که باید انجام و فلسفه رتبه بندی نیز رعایت شود.

نماینده مردم همدان تصریح کرد: در بحث‌ها بودجه‌ای نیز ۲۰ هزار میلیارد به مبلغ قبلی اضافه شد ،دولت سابق ۵ هزار و دویست میلیارد برای این موضوع در نظر داشت، که جمعا اکنون ۲۵ هزار میلیارد شد و از ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ برای آنان محاسبه خواهد شد که بازنشستگان مهر ماه را هم شامل شود درنظر گرفته خواهد شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد زمان اجرایی شدن این طرح گفت: امیدواریم این لایحه هرچه سریع‌تر به تصویب نهایی در صحن علنی مجلس رسیده و مورد موافقت شورای نگهبان هم قرار گیرد و تبدیل به قانون شود. اما در هر صورت زمان اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان در همین نیمه دوم سال  است.

وی ادامه داد: بر این اساس تا سال تا ۱۴۰۱ نیز امیدواریم این قانون کامل‌تر شود و مبالغ بالاتری را بتوانیم در دریافتی فرهنگیان اعمال کنیم.

این نماینده مجلس در مورد درصد میانگین افزایش دریافتی معلمان بر اساس لایحه رتبه بندی گفت:میزان افزایش یک مبلغ ثابت نیست و بر اساس رتبه بندی در ۵ رتبه آموزشیار معلم تا استاد معلم رتبه بندی شود بر اساس رتبه نیز میزان دریافتی هم مشخص می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آنچه ابتدا گفته شده بود که حقوق معلمان بر اساس ۸۰ درصد دریافتی اعضای هیئت علمی در رتبه بندی محاسبه خواهد شد ،گفت: دوستانی که بر این موضوع تاکید داشته اند باید مسیر تامین بودجه را نیز مشخص کنند، عمده تلاش مجلس و دولت جدید بر افزایش بودجه اجرای این طرح از ۵ هزار و دویست میلیارد به بیست و پنج هزار میلیارد بوده است که در این زمینه توافقاتی حاصل و موفقیت‌هایی کسب شده است.

وی در پایان گفت:عمده موانع و موضوعات در تصویب این طرح ابتدا ردیف بودجه و اصلاحاتی در این خصوص بوده است که در کمیسیون نیز برخی اصلاحات پیرامون این موضوع  انجام و آماده ارائه در صحن علنی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید