234044

خبر خوش نماینده مجلس درباره رتبه بندی معلمان

دنیای معدن- نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بر ارتقا حقوق معلمان تاکید داریم و امیدواریم به صورت جامع و کامل قانون رتبه‌بندی اجرا شود هر چند که این کار ما را قانع نمی‌کند.

به گزارش دنیای معدن، طرح رتبه‌بندی معلمان دارای ابعاد و زوایای مختلفی است که فرهنگیان باید نسبت به آن آشنایی داشته باشند. رتبه‌بندی معلمان بر اساس اعلام مسوولان وزارت آموزش و پرورش فرآیندی است که منجر به ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش می‌شود و هدف مستقیم رتبه بندی معلمان افزایش حقوق نیست اما منجر به افزایش حقوق هم می‌شود. مرحله اول طرح رتبه ‌بندی معلمان در نیمه ابتدایی سال ۹۴ با بار مالی ۱۳۰۰ میلیارد تومان اجرا شد. در ادامه آخرین خبر از رتبه بندی معلمان را می خوانیم.

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی اظهار کرد: در کنار حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در استان اردبیل و بازدید از واحدهای تولیدی، صنعتی و نشست با فعالان حوزه‌های اقتصادی، قرار است وزیر اقتصاد، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و رئیس کل بانک مرکزی نیز به عنوان اعضای هیئت بلند پایه در این سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس را همراهی کنند.

وی تصریح کرد: ما در برخی از شهرستان‌ها نظیر نمین با مشکل جدی بیکاری روبه‌رو نیستیم چرا که به اندازه کافی واحدهای تولیدی در این شهرستان وجود دارد ولی تلاش بر این است که واحدهای راکد به چرخه تولید بازگردند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تبریک و تکریم از زحمات و تلاش‌های معلمان به ویژه در ایام کرونا افزود: بر ارتقا حقوق معلمان تاکید داریم و امیدواریم به صورت جامع و کامل قانون رتبه‌بندی اجرا شود هر چند که این کار ما را قانع نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: جالب است برخی معلمان اعلام می‌کنند که با اجرای رتبه‌بندی متضرر می‌شوند که ما آمادگی اصلاح برخی از فرآیندهای قانونی را در این حوزه داریم.

حجت‌الاسلام موسوی با انتقاد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق‌ها بازنشستگی در عدم پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان در سه ماه اخیر اضافه کرد: تاکید ما بر این است تا هر چه سریع‌تر احکام بازنشستگان صادر شود و حق و حقوق آنها متناسب با شأن و جایگاهشان ارتقا یابد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شایسته نیست بعد از گذشت سه ماه هنوز احکام بازنشستگان صادر نشده باشد و برخی از حقوق‌بگیران گرفتار مشکلات معیشتی باشند.

ابراهیم نجفی اسپیلی در نشست هماهنگی با تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان در سالن اجلاس دیوان محاسبات استان با اشاره به استفاده از ظرفیت نمایندگان در اعتبارات، اظهار کرد: امسال ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در ماده ۵۶ وجود دارد و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید مشخص کند که چه تعداد پروژه با شرایط لازم تخصیص این اعتبار وجود دارد.

وی از تخصیص اعتبارات در اختیار نمایندگان گیلان به بخش درمان در شهرستان آستانه‌اشرفیه خبر داد و افزود: ۲.۵ میلیارد تومان برای مرکز درمان بستر زیباکنار از محل اعتبارات نمایندگان تخصیص یافته است.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت اجرای قانونی رتبه‌بندی فرهنگیان تأکید کرد و گفت: بسیاری از فرهنگیان در آستانه بازنشستگی قرار دارند و منتظر اجرای این قانونی هستند.

به گفته نجفی اسپیلی، با توجه به بهبود معیشت فرهنگیان با اجرای قانون رتبه‌بندی، انتظار داریم آموزش‌وپرورش با فرهنگیان در بازنشستگی همکاری کند.

وی همچنین بر لزوم تسریع در عملیات اجرای راه‌های روستایی در شهرستان آستانه به‌ویژه عملیات اجرایی راه منتهی به بندرکیاشهر تأکید کرد.

رهبر معظم انقلاب در ۲۱ اردیبهشت در جمع معلمان نمونه ۱۴۰۱ فرمودند: «خب، هدف و غرض از این دیدار سالانه‌ ما با معلّمین عزیز ــ که این یکی دو سال گذشته به خاطر بیماری همه‌گیر [کرونا] اختلالاتی داشت و امسال بحمدالله این توفیق را پیدا کردیم که شما را از روبه‌رو مشاهده کنیم ــ این است که نقش معلّمان در فرهنگ عمومی کشور برجسته بشود؛ هدفمان این است. ما میخواهیم معلّم شناخته بشود، ارزش معلّمی در افکار عمومی مردم یک ارزش تثبیت‌شده و ماندگاری باشد که الان این‌ جور نیست. باید جوری [رفتار] کنیم که خود معلّم به معلّمی خودش افتخار کند، خانواده‌ی او به معلّمی او افتخار کنند و جامعه به او به چشم یک موجود مفتخر نگاه کند؛ ما باید به اینجا برسیم. یک مقداری گفتن لازم دارد، یک مقداری عمل کردن لازم دارد؛ حالا گفتنی‌هایش را ما یک مختصری امروز عرض می‌کنیم».

ایشان در بخش دیگری از سخنان‌شان فرمودند: «سفارش من هم در مورد مسائل مربوط به معیشت، همان سفارش همیشگی است؛ البتّه مشکلاتی وجود دارد در امکانات دولتی، واقعاً یک مشکلاتی هست، اینها را قبول داریم، باید توجّه به این مشکلات داشت امّا مسأله‌ بیمه، بازنشستگی،‌ مسائل هزینه‌های درمان که بموقع پرداخت بشود، اینها مسائل مهمّی است، به اینها بایستی حتماً توجّه کرد».

در راستای سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع معلمان نمونه ۱۴۰۱، نشست‌های متعددی را با کارشناسان تعلیم و تربیت پیش‌بینی کرده است که این نشست‌ها با همکاری کانون تربیت اسلامی برگزار می‌شود؛ در میزگرد نخست، موضوع معیشت معلم را در نظر گرفتیم و بر همین اساس از مهدی اسماعیلی رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس، فرشید سیاری مدیرکل اسبق تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش و حمیدرضا امینه کارشناس تعلیم و تربیت و معلم دعوت کردیم تا در این خصوص گفت‌وگو کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید