231785

رکود زنی های فولاد مبارکه با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان

دنیای معدن: ناحیه آهن سازی فولاد مبارکه همچون سنوات گذشته توانست سال جدید را با رکوردشکنی­های متعدد آغاز کند تا نوید بخش سالی پربار برای فولاد مبارکه و صنعت فولاد ایران باشد. این رکورد زنی ها مبتنی بر عوامل بسیار زیادی از جمله بکار گیری ظرفیت های شرکت های دانش بنیان از جمله شرکت گسترش فناوری خوارزمی و استفاده از توان داخلی با توجه به رویکرد بومی سازی بوده است.

به گزارش دنیای معدن، واحد خرازی B فولاد مبارکه در سال 98 با کاتالیست­های ایرانی شرکت گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری شده است. این واحد دارای 480 تیوب با سایز 10 اینچ است که ظرفیت اسمی تولید آن 187 تن می باشد. در واقع بر این اساس ظرفیت تولید روزانه واحد  4،488 تن اسفنجی است. اما این واحد در روز 13 فروردین و پس از چند رکورشکنی جدید در تولید روزانه، به بیشینه تولید خود پس از بهره­برداری رسید و رکورد دور از دسترس 5،100 تن آهن اسفنجی در روز را به ثبت رسانید.

نکته قابل توجه در خصوص این رکوردشکنی حفظ متان گاز ریفرم در شرایط دمایی کاملا نرمال (دمای گاز ریفرم 910-915 درجه سانتی­گراد) در حدود 0.7% است. این رکورد شکنی ماحصل اعتماد به دانش ایرانی و شرکت­های دانش بنیان ایرانی و در راس آن گسترش فناوری خوارزمی است که در اوج شرایط تحریمی با بومی سازی کاتالیست­های ریفرمینگ توانستند ناجی صنعت فولاد ایران باشند.

بر خود می دانیم تا این موفقیت چشمگیر را در نخستین روزهای سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال زایی» به کلیه تلاشگران صنعت فولاد کشور تبریک عرض نموده و بالندگی روز افزون صنعت عظیم فولاد را از خداوند منان مسالت نماییم.

 

دیدگاهتان را بنویسید