233262

معاون برنامه‌ریزی شرکت بین‌المللی فولاد تکنیک مطرح کرد؛

لزوم توسعه زیرساخت‌های صنعت فولاد برای تحقق افق ۱۴۰۴

دنیای معدن: معاون برنامه‌ریزی شرکت بین المللی فولاد تکنیک در "کارگاه آموزشی تحولات صنعت فولاد جهان و ایران" گفت: برای تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ١٤٠٤ بایستی زیرساخت‌های مورد نیاز در زمینه حمل و نقل و تامین انرژی را فراهم ساخت.

به گزارش دنیای معدن، مهران محجوب نژاد، معاون برنامه‌ریزی شرکت بین المللی فولاد تکنیک در "کارگاه آموزشی تحولات صنعت فولاد جهان و ایران" که در حاشیه دوازدهمین همایش و نمایشگاه «چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار» برگزار گردید، اظهار کرد: سهم هماتیت نسبت به مگنتیت، سهم قابل توجهی در منابع موجود در کشور است که این عدد تا یک میلیارد تن برآورد می شود.

وی افزود: علاوه بر سنگ آهن و ذغال سنگ به نهاده‌های دیگری نیاز است که برای رسیدن به افق ١٤٠٤ بسیار مهم است و باید به آن توجه شود.

مهران محجوب نژاد در ادامه گفت:‌ همچنین در این زمینه زیرساخت‌های زیادی مورد نیاز است از جمله بایستی به موضوع حمل و نقل ریلی و نقش و اهمیت آن در صنعت فولاد اشاره کرد.

معاون برنامه‌ریزی شرکت بین المللی فولاد تکنیک تاکید کرد: تا سال ١٤٠٤ باید برای صنعت فولاد ٣٢٧٧ کیلومتر ریل گذاری شود که این موضوع تاکنون مغفول مانده است.

وی با اشاره به اهمیت تامین انرژی مورد نیاز صنعت فولاد اعلام کرد: برای تأمین آب مورد نیاز صنایع فولادی در مجموع ٢٠٠ هزار میلیارد تومان در قالب ٤ پروژه سرمایه گذاری شده است که تاکنون یکی از این پروژه ها انجام شده است.

محجوب نژاد خاطرنشان کرد: برای تولید فولاد تا سال ١٤٠٤ در کشور نیاز به حدود ١٩میلیارد متر مکعب آب مورد نیاز است که باید به آن توجه شود چرا که در این برنامه هنوز پیشرفت قابل توجهی وجود ندارد.

معاون شرکت فولاد تکنیک در پایان کارگاه کارگاه آموزشی تحولات صنعت فولاد جهان و ایران تصریح کرد: میزان مصرف برق برای تولید ٥٥ میلیون تن فولاد در افق ١٤٠٤، مقدار قابل توجهی است که باید با استفاده از راهکارهای صرفه‌جویی و موضوع تحول دیجیتال تلاش کرد تا میزان مصرف برق به حداقل ممکن برسد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، دوازدهمین همایش و نمایشگاه «چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ‌آهن ایران با نگاهی به بازار» از صبح روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در هتل المپیک تهران آغاز شد و تا ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید