262893

کاهش ۵.۷ درصدی تولید سالانه فولاد در ایران؛ چالش‌های جدی ناشی از محدودیت‌های انرژی

دنیای معدن: انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، آمار تولید فولاد کشور در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد که نشان‌دهنده تولید ۳۰.۲ میلیون تن فولاد است. این رقم نسبت به سال گذشته، کاهش ۵.۷ درصدی را نشان می‌دهد و به وضوح بیانگر چالش‌های موجود در صنعت فولاد کشور است.

یکی از عوامل اصلی کاهش تولید فولاد، محدودیت‌های جدی در تأمین برق و گاز بوده است که منجر به افت حدود ۲ میلیون تنی تولید فولاد میانی کشور به ارزش تقریبی یک میلیارد دلار شده است. این محدودیت‌ها نه تنها بر تولید تأثیر گذاشته، بلکه روند صعودی دو ساله تولید فولاد کشور که از سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود، را متوقف کرده و حجم تولید را به سطح سال ۱۳۹۹ بازگردانده است.

همچنین در سال گذشته تولید بیلت و بلوم ۶.۹ درصد کاهش، فولاد میانی ۵.۷۷ درصد کاهش و اسلب با ۳.۵ درصد بیشترین کاهش تولید محصولات فولادی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید