262358

افزایش بیش از ۱۴ درصدی استخراج در معدن میدوک

دنیای معدن: مدیر مجتمع معدن مس شهربابک از افزایش بیش از ۱۴ درصدی تولید این مجموعه به بیش از ۶۹ میلیون و ۲۴۹ هزار تن در سال گذشته خبر داد.

به گزارش دنیای معدن، مدیر مجتمع معدن مس شهربابک با اشاره به افزایش استخراج در معدن مس میدوک خبر داد: بر اساس آمار رسمی، عملیات کل استخراج در این معدن با میزان ۶۹ میلیون و ۲۴۹ هزار تن در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با نصاب قبلی ثبت شده با رشد ۱۴.۱ درصدی مواجه شده است.

حسین محمودی اضافه کرد: نصاب قبلی ثبت شده در این بخش مربوط به سال ۱۴۰۱ به میزان ۶۰ میلیون و ۶۸۴ هزار تن بود.

مدیر مجتمع مس شهربابک همچنین درباره سنگ سولفوری استخراجی در معدن میدوک گفت: سال گذشته با استخراج بیش از ۹ میلیون تنی سنگ سولفور در مقایسه با نصاب پیشین ثبت شده در سال ۱۴۰۲ تولید آن با افزایش ۱.۲ درصدی همراه بوده است.

آقای حسین محمودی ادامه داد: بر اساس آمار، آخرین نصاب ثبت شده سنگ سولفوری فراوری شده در کارخانه تغلیظ میدوک به میزان ۷ میلیون و ۷۷۴ هزار تن بوده که این عدد با افزایش ۱.۹ درصدی در سال ۱۴۰۳ به عدد ۷ میلیون و ۹۱۸ هزار تن رسیده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید