240744

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با دنیای معدن مطرح کرد:

با بومی سازی قطعات در فولاد هرمزگان بیش از 76 میلیون دلار صرفه جویی ارزی شده است

دنیای معدن- مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: با بومی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز در شرکت فولاد هرمزگان در 20 ماه گذشته، بیش از ۷۶ میلیون دلار در این شرکت صرفه‌جویی ارزی شده است.

«عطاالله معروفخانی« در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار دنیای معدن افزود: بومی سازی در ۴ محور مهم کاهش ارزبری، افزایش بهره وری و سودآوری بنگاه‌ها، کاهش هزینه های تمام شده و ارتقای توان ساخت داخل در دستور کار فولاد هرمزگان قرار گرفته و در مجموع بیش از ۲۶ درصد افزایش صرفه جویی ارزی حاصل از ساخت داخل قطعات تجهیزات مواد اولیه و نسوز در 9 ماهه ۱۴۰۱ نسبت به ۹ ماه سال ۱۴۰۰ در این شرکت بوده است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان تاکید کرد: راه‌اندازی واحد مستقل بومی سازی برای تمرکز بر روی ساخت قطعات داخلی، انتخاب پیمانکاران ساخت برای بومی سازی و بومی سازی و خرید بیش از ۱۲هزار قطعه در داخل کشور از مهم‌ترین اقدامات شرکت فولاد هرمزگان در راستای بومی سازی قطعات و تجهیزات بوده است.

معروفخانی بیان کرد: تشویق بخش خصوصی برای انجام سرمایه گذاری، راه اندازی سیستم ارزیابی عملکرد قطعه‌سازان و تشویق آنها با حمایت از تولید داخلی، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، افزایش بهره‌وری صرفه جویی های ارزی از مهم‌ترین رویکردهای بومی سازی قطعات در شرکت فولاد هرمزگان است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان یادآورشد: آمارها نشان می‌دهد در ۹ ماهه نخست سال جاری صرفه‌جویی های ارزی در شرکت فولاد هرمزگان از ساخت قطعات و تجهیزات و مواد اولیه به بیش از ۳۶ میلیون و 647 هزار و 827  دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد رشد داشته است.

معروفخانی با بیان اینکه سال گذشته صرفه‌جویی ارزی در ۹ ماهه نخست معادل ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۸۵۵ دلار بوده است، گفت: همزمان با برگزاری چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، ۴ تفاهم نامه برای بومی سازی قطعات و تجهیزات با شرکت های دانش بنیان امضا کردیم و در طول 20 ماه گذشته ۷۶ میلیون دلار در این زمینه صرفه‌جویی ارزی داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه با بومی سازی قطعات در ۴ ماه گذشته با همت و تلاش همکاران و کارشناسان شرکت فولاد هرمزگان به صورت مستمر در تولید رکورد زدیم و اظهار داشت: با توجه به تحریم‌های ظالمانه خوشبختانه ما در حوزه بومی سازی قطعات تاکنون موفق عمل کرده ایم  و الحمدالله در ۲۰ ماه گذشته در حوزه بومی سازی و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان شرکت فولاد هرمزگان عملکرد خوبی را بر جایی گذاشته است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به قطعی گاز در شرکت های فولادی گفت: از زمانی که محدودیت انرژی بر صنعت فولاد کشور اعمال شده شرایط را به گونه‌ای پیش بردیم که به محض اتمام محدودیت ها با افزایش تولید عقب‌ماندگی های خود را جبران کنیم.

وی به مزیت های بومی سازی قطعات و تجهیزات در صنعت فولاد ااشره کرد و گفت: کاهش انحصار در تامین قطعات خارجی، عدم وابستگی برای تامین قطعات به ارزها خارجی، کاهش هزینه های تولید همزمان با ارتقا کیفیت محصولات، ارتقای دانش فنی در مجتمع فولاد هرمزگان و کمک به ارتقای مهندسی شرکت های سازنده داخلی از مهمترین مزیت های بومی سازی قطعات در شرکت فولاد هرمزگان بوده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید