عبدی: فشار دربی از روی بازیکنان پرسپولیس برداشته شده/ مدیرعامل اجرایی باید فوتبالی باشد
دنیای معدن- پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هفته بعد از دربی پایتخت به دلیل اینکه فشارهای دربی پایتخت روی بازیکنان نیست، آنها به راحتی می توانند بازی کنند و برنده مسابقه باشند.
به گزارش دنیای معدن، حسین عبدی در گفتوگو با میزبان، درباره دیدار تیم فوتبال پرسپولیس مقابل هوادار در هفته نهم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: هفته قبل از دربی تمرکز، توقع مسئولین و تماشاگران زیاد بوده و روی بازیکنان تاثیرگذار است، در حال حاضر فشارها برداشته شده و به راحتی می توانند امتیاز دیدار با هوادار را کسب کنند. هوادار تیم قابل احترامی است و تازه از لیگ یک به لیگ برتر آمده. پرسپولیس قدرت بالاتری دارد، اما باید به این تیم احترام گذاشته و دست کم نگیرد. هوادار اگر بخواهد فشار به پرسپولیس آورده و لایههای دفاعی را زیاد کند ممکن است، پرسپولیس به مشکل بخورد.
وی در خصوص تساوی دربی۹۷ پایتخت بین پرسپولیس و استقلال در هفته هشتم لیگ برتر، تصریح کرد: دربی بازی بی کیفیتی بود، با این که تماشاگران نبودند و فکر می کردم بازی بهتری تماشا کنیم؛ این اتفاق نیفتاد. هر دو تیم تلاش کرده بودند، به تیم مقابل فشار وارد کرده و حملات را خنثی کنند، به دلیل اینکه در درگیری برای خنثی سازی مهاجمان حریف بودند، نتوانستند بازی خوبی به نمایش بگذارند.
عبدی در خصوص بازی های مهدی ترابی و عیسی آل کثیر عنوان کرد: بازی هایشان نشان میدهد از او دوران اوج خود فاصله گرفته اند. باید جنبه های روانی، فیزیکی، تکنیکی و اجتماعی را ببینیم که این چهار جنبه چگونه کار شده است؟ باید بیشتر تمرکز کرده و کیفیت اول را به دست آورند.
پیشکسوت پرسپولیس در خصوص مدیریت این تیم اظهار کرد: انتخاب مدیریت پرسپولیس در وزارت ورزش است، سه عضو هیئت مدیره دارند، اما مدیرعامل ندارند. در حال حاضر سرپرست کار را پیش میبرد و کار به روال قبل پیش می رود. اکنون در کشور سرپرستی روال شده است، در عین حال سریع انتخاب کردن مدیرعامل و ثبات در این پست باعث پیشرفت پرسپولیس میشود. آن کسی که لیاقتش را دارد، مدیرعامل کنند؛ اما این گونه نباشد که سریع عوض شود.
عبدی افزود: زمانی که شخصی رسما مدیرعامل تیم شود، انتظارات از او بالا میرود. در باشگاه دولتی همه چیز در هاله ای از ابهام است. این که بودجه از کجا تامین می شود. یکبار برای همیشه تکلیف باشگاه را روشن کنند. درست است که حرفه ای هستیم، اما باشگاه های ما دولتی هستند. بزرگترین مشکل فوتبال، انتخاب برخی از مدیران دولتی این است که بعضی از مدیران سنخیتی با ورزش ندارند. مدیران اقتصادی که از هر جای دیگر به جز ورزش می آیند، ممکن است، ورزش از مسیر خود خارج کرده و تنش ایجاد کنند.
پیشکسوت پرسپولیس در پایان درباره مدیریت فوتبال، خاطرنشان کرد: مدیر اجرایی باید فوتبالی باشد. در خارج از ایران مدیران اجرایی باید در فوتبال لایسنس اروپایی داشته باشد و مدیریت هم بداند، اینگونه نیست که هر شغلی یا تخصصی داشته باشند و مدیریت فوتبال هم کنند، این بزرگترین اشتباه است. برخی از آنها مجمعی هستند و می توانند افرادی را بیاورند، معمولا در مورد فوتبال کسی را می آورند که از زیر و بم آن اطلاع داشته باشد. باید بدانیم در فوتبال فقط اقتصاد نیست، چقدر اقتصاددان در فوتبال ما آمده اند و نتوانستند به درستی تیمشان را جلو ببرند. کسی باید باشد که نفس فوتبال را بداند، از آکادمی ها سر در بیاورند، به جای اینکه مشاور بگیرند، برخی مشاورها ممکن است، اطلاعات درستی نداشته باشند و تیم را به خوبی هدایت نکنند. یکی از ارکان اصلی و نفس فوتبال احترام گذاشتن به پیشکسوتان و مردم است، نه در حرف بلکه در عمل! باید جایگاه هر کسی حفظ شود. مدیر فوتبال باید از همه مسایل سر دربیاورند و در کنار مسایل اقتصادی، درک بالایی در مسایل فنی داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید