به زودی؛
آغاز عملیات اجرایی ساخت نیروگاه خورشیدی 30 مگاوات در آلومینای ایران/خودکفایی در تولید برق مورد نیاز، معطل چراغ سبز ایمیدرو
دنیای معدن: رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران با اشاره به تحویل زمین ساخت نیروگاه خورشیدی 30 مگاوات این شرکت، از آغاز عملیات اجرایی ساخت این نیروگاه در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت آلومینای ایران؛ دکتر حمیدرضا بادکوبه در این رابطه اظهار داشت: تمامی مجوز های لازم برای ساخت این نیروگاه در زمینی به مساحت 90 هکتار صادر شده و به زودی وارد فاز اجرایی می شود.
وی وضعیت ناترازی برق در شبکه ملی را تهدیدی بسیار جدی برای خطوط تولیدی صنایع از جمله مجتمع صنعتی آلومینای ایران عنوان کرد و گفت: میزان مصرف برق این مجتمع در حال حاضر 85 مگاوات است.
دکتر بادکوبه خاطرنشان کرد: در سال گذشته 71 مگاوات برق مصرفی این مجتمع از شبکه ملی برق کشور تامین شد و 14 مگاوات برق مورد نیاز نیز به اجبار با خارج کردن شش دیگ از مدار تولید ( 6 مگاوات ) و حدود 8 مگاوات برق نیز در کارخانه آلومینا با استفاده از بوکسیت ریزدانه مدیریت گردید که هنوز هم به مدار تولید بازنگشته اند. ضمناٌ میزان محدودیت تامین برق کارخانه در سال آینده از 14 مگاوات حداقل به 30 مگاوات خواهد رسید.
وی تصریح کرد: در گذشته برای تامین برق مورد نیاز این مجتمع تدبیری اندیشیده شد تا یک نیروگاه 180 مگاواتی سیکل ترکیبی و یک نیروگاه خورشیدی 30 مگاواتی ایجاد و راه اندازی شوند.
رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران اظهار داشت: با این وجود با توجه به اینکه این مجتمع صنعتی در فهرست واگذاری به بخش خصوصی قرار گرفته است سازمان ایمیدرو مجوز ایجاد این دو نیروگاه برق را صادر نکرد که خوشبختانه با پیگیری های انجام گرفته زمین نیروگاه خورشیدی 30 مگاواتی تحویل گرفته شد و به زودی وارد فاز اجرا می شود.
وی اعلام کرد: این در حالی است که شرکت توزیع نیروی برق منطقه ای خراسان طی ارسال نامه ای به این شرکت اعلام کرده است که از تاریخ پانزدهم خرداد ماه سال آینده به صورت خودکار تامین برق این مجتمع از شبکه ملی برق قطع خواهد شد.
دکتر بادکوبه گفت: در این راستا این دغدغه را با وزارت صمت مطرح کرده ایم که در تعامل با وزارت نیرو مجوز مصرف برق این مجتمع به میزان 85 مگاوات از شبکه ملی تمدید شود تا برای آینده پیش رو تدبیری انجام شود.
وی بیان کرد: برای 30 مگاوات کسری برق این مجتمع نیز دو طرح تهیه شده که شامل خرید برق به میزان 30 مگاوات و یا ایجاد نیروگاه های تولید برق کوچک مقیاس هستیم که امیدواریم با احداث نیروگاه خورشیدی هر چه زودتر این دغدغه مرتفع شود.
رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران با بیان اینکه مبلغ خرید برق 4 ماه از سال به میزان 30 مگاوات 600 میلیارد تومان برآورد شده است اظهار داشت: این در حالی است که مبلغ سرمایه گذاری ایجاد نیروگاه های تولید برق کوچک مقیاس نیز 1300 میلیارد تومان محاسبه شده است.
دکتر بادکوبه یادآور شد: هم اکنون زمینی به مساحت 90 هکتار برای ایجاد نیروگاه خورشیدی جانمایی و تحویل گرفته شده است امیدواریم با اختصاص تسهیلات در سریع ترین زمان ممکن آماده سازی صورت گیرد.
وی ابراز امیدواری کرد: با نگاه مثبت ایمیدرو و شرکت برق منطقه ای خراسان به این مجتمع بتوانیم برق مورد نیاز مجتمع را دراختیار گرفته و با بحران برق در شرایط ناترازی مواجه نشویم.
دیدگاهتان را بنویسید