استاندار در جمع مردم میاندشت:
۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در خراسان جنوبی جذب شد
دنیای معدن- استاندار خراسان جنوبی گفت: در هفت ماه امسال پنج هزار میلیارد تومان از محل ورود سرمایهگذاران به استان، سرمایه جذب کردهایم و این تازه، شروع کار و آغاز شناخت از استان زرخیز خراسان جنوبی است.
به گزارش دنیای معدن، حمید ملانوری روز شنبه در جمع مردم بخش تازه تاسیس "میاندشت" شهرستان درمیان که همراه با معارفه اولین بخشدار این بخش برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته درخصوص بهرهبرداری از ظرفیتهای استان گفت: مطمئنا سرمایهگذاران داخلی و خارجی میتوانند باعث تحول در استان شوند.
وی افزود: در همین یک سال گذشته چهار معدن طلا در خراسان جنوبی به مرحله بهرهبرداری رسیده که یک کارخانه شمش طلا از اردیبهشت ماه وارد فاز تولید شد، دومین کارخانه شمش طلا آماده افتتاح است و سومی هم حدود یک ماه دیگر تکمیل و راهاندازی میشود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: معدن مس فعال شده و معادن زغالسنگ در حال توسعه است همچنین در زمینه سرب، روی و گرانیت اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: با وجود همه اتفاقات امنیتی که در کشور افغانستان رخ داد، مرز ماهیرود تعطیل نشد و مرز یزدان هم در سال جاری آغاز به کار کرد، افتتاح بازارچههای مرزی گلورده و دوکوهانه را هم در دستور کار داریم.
ملانوری گفت: با توجه به گلایه کشاورزان از وضعیت زعفران، هزار میلیارد تومان اعتبار را جذب کردیم و زعفران به گونهای قیمتگذاری شد که عایداتی برای کشاورزان داشته باشد.
وی بیان کرد: به موضوع پسته و زرشک هم ورود کردیم و این ۲ محصول شاخص برای سال آینده شرایط بسیار بهتری خواهند داشت.
استاندار خراسان جنوبی افزود: اگر ما بدانیم چطور میتوانیم از این ثروتها ارزش افزوده ایجاد کنیم، قطعا درآمدمان از آنها افزایش خواهد یافت.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: هدف اصلی دولت از ایجاد بخشهای جدید و استقرار ادارات و سازمانها، ارائه هرچه بهتر خدمات به مردم است.
ملانوری اظهار داشت: یکی از بزرگترین اهداف انقلاب اسلامی، توسعه عدالت اجتماعی، عدالتمحور بودن خدمات نظام و دولت و نیز رفع محرومیت و استضعاف از مناطق مختلف بوده است.
وی گفت: علت قیام امام خمینی (ره) و پافشاری مردم برای شکلگیری انقلاب این بود نظامی بر کشور حاکم شود که عدالت و مساوات را در همه جا برقرار کند.
استاندار خراسان جنوبی افزود: وضعیت امروز کشور به لطف این نظام مقدس الهی و دینی جمهوری اسلامی با قبل از انقلاب قابل قیاس نیست.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات دولت در زمینه تحقق عدالت اجتماعی، استقرار ادارات و سازمانها در مناطق مختلف است تا ارائه خدمات را آسانتر کند.
ملانوری با اشاره به مطالبه چندین ساله مردم این منطقه مبنی بر ایجاد بخش گفت: به لطف خدا این اتفاق افتاد و بخش میاندشت شکل گرفت، اکنون باید تلاش کنیم که مردم توسعه خدمات را هم شاهد باشند.
وی بیان کرد: افتتاح بخشداری کمک میکند نماینده دولت در منطقه مستقر شود، برای توسعه منطقه برنامهریزی کند و بیش از گذشته پاسخگوی مردم باشد.
استاندار خراسان جنوبی از وضعیت استان گفت و افزود: مردمان نجیب و اهل علم، ذخایر معدنی با عیار بالا، مرز، محصولات کشاورزی منحصر بهفرد و جاذبههای گردشگری بینظیر از مهمترین ظرفیتهای خراسان جنوبی است.
وی تصریح کرد: ما تاکنون نتوانستهایم از این ثروتها بهدرستی استفاده کنیم و از قِبَل آنها رفاه ایجاد شود تا مردم زندگی خوبی داشته باشند.
ملانوری گفت: آنچه از امروز باید بهطور ویژه در دستور کار بخشدار قرار گیرد، توجه به ظرفیتهای این منطقه و بهرهبرداری از آنها درخصوص معیشت و درآمد مردم است.
در این مراسم با حضور استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسوولان «برات اژدری شیرگ» به عنوان نخستین بخشدار میاندشت معرفی شد.
بخشداری بخش تازه تاسیس میاندشت شهرستان درمیان امروز (شنبه) با حضور استاندار خراسان جنوبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، جمعی از مدیران کل ستادی و استانی، ائمه جمعه، فرماندار و تعدادی از مسئولان شهرستان درمیان افتتاح شد.
تشکیل بخش میاندشت از ترکیب ۲ دهستان "فخرود" و "میاندشت" در شهرستان درمیان، مرداد امسال به تصویب هیات وزیران رسید و استاندار خراسان جنوبی ۲ روز قبل طی حکمی "برات اژدری شیرگ" را به عنوان بخشدار میاندشت منصوب کرد.
بخش تازه تاسیس میاندشت به مرکزیت بورنگ ۹۰۱ کیلومتر مربع وسعت دارد و با ۲۵ روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۰۰ نفر جمعیت، بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ دارای ۹ هزار و ۲۴۲ نفر سکنه است.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند است.
دیدگاهتان را بنویسید