227215

فیلیپین به منظور احیا صنعت معدن، ممنوعیت استخراج معادن روباز را پایان داد

دنیای معدن -رویترز: یک مقام رسمی در روز سه‌شنبه اعلام کرد، فیلیپین ممنوعیت چهار ساله استخراج معادن روباز برای مس، طلا، نقره و مجموعه مواد معدنی را لغو کرده که این دومین حرکت مهم سیاست گذاری در سال جاری است، زیرا دولت تلاش می‌کند این صنعت را احیا کند.

به گزارش دنیای معدن، ویلفردو مونکانو، مدیر اداره معادن و علوم زمین گفت که Roy Cimatu وزیر محیط زیست و منابع طبیعی، دستور اداری لغو ممنوعیت را امضا کرده است.

دولت این ممنوعیت را در سال 2017 زمانی که این وزارتخانه بر صنعت معدن نظارت می کرد، اعمال داشت. این ممنوعیت توسط یک حامی ضدمعدنی رهبری می شد که این بخش را مسئول آسیب های زیست محیطی گسترده می دانست.

پس از چندین سال سیاست‌های محدودکننده که عامل رکود صنعت معدن شناخته شده، دولت اکنون خواهان جذب سرمایه‌گذاری و کمک به تحریک اقتصاد آسیب دیده از پاندمی توسط پروژه‌های متوقف شده و جدید معدنی شده است.

در ماه آوریل، رئیس جمهور Rodrigo Duterte تعلیق قراردادهای جدید معدنی را که در سال 2012 وضع شده بود، لغو کرد.

مونکانو گفت که استخراج معادن روباز همچنان یک روش پذیرفته شده جهانی برای استخراج مواد معدنی است.

اما فعالان محیط زیست نسبت به تغییر این سیاست ابراز ناراحتی کردند و گروه Alyansa Tigil Mina آن را به عنوان "اولویت توسعه کوته بینانه و نابجای دولت" توصیف کردند.

به گفته دولت، درآمد سالانه صادرات فیلیپین از صنعت استخراج مواد معدنی خود می‌تواند طی پنج تا شش سال آینده تا 2 میلیارد دلار افزایش یابد، زیرا پروژه‌های معدنی جدید آغاز می‌شوند.

این کشور آسیای جنوب شرقی بزرگترین عرضه کننده ماده معدنی نیکل به چین است و همچنین دارای ذخایر قابل توجهی از مس و طلا است.

بیش از یک سوم از مساحت کل فیلیپین به وسعت 30 میلیون هکتار به عنوان مناطق دارای "پتانسیل معدنی بالا" شناخته شده است، اما بر اساس گزارش ها، تنها کمتر از 5 درصد از ذخایر معدنی آن تاکنون استخراج شده است.جعفری طهرانی

 

دیدگاهتان را بنویسید