جایگاه سوم آذربایجان غربی در ذخایر معدنی
رشد ۳۲۹ درصدی سرمایه گذاری در معادن آذربایجان غربی
دنیای معدن: در سال جاری میزان سرمایه گذاری در معادن جدید آذربایجان غربی با رشد ۳۲۹ درصدی به یک هزار و ۴۱۲ میلیارد ریال رسیده است.
به گزارش دنیای معدن، معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری ۳۸ معدن با ظرفیت استخراج سالانه بیش از ۳ میلیون و ۹۴۲ هزار تن انواع مواد معدنی با اخذ پروانه بهره برداری وارد مدار تولید شدند که نسبت به سال گذشته ۵۵۲ درصد افزایش ظرفیت استخراج را داریم.
پریسا عابدپور گفت: برای بهره برداری از این معادن یک هزار و ۴۱۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته با بیش از ۳۲۹ درصد افزایش روبرو بوده است.
رشد ۲۰۴ درصدی اشتغال جدید در معادن آذربایجان غربی
وی افزود: با توجه به افزایش سرمایه گذاری در حوزه معادن استان آذربایجان غربی و به بهره برداری رسیدن معادن جدید زمینه اشتغالزایی مستقیم برای ۷۲۸ نفر فراهم شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال ۱۳۹۹ بیش از ۲۰۴ درصد در زمینه اشتغال آفرینی نیز افزایش داشته است.
معیشت بیش از ۵ هزار خانوار در پیوند با معادن
عابدپور تصریح کرد: در حال حاضر ۵۱۱ معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر با ذخیره قطعی بیش از یک میلیارد و ۱۴۴ میلیون تن و استخراج سالانه بیش از ۱۷ میلیون و ۸۲۸ هزار تن انواع مواد معدنی وجود دارد که برای راه اندازی و بهره برداری از این معادن بیش از ۵ هزار و ۴۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده و زمینه اشتغال مستقیم برای ۵ هزار و ۲۰۸ نفر در این معادن فراهم شده است.
جایگاه سوم آذربایجان غربی در ذخایر معدنی
عابد پور عنوان کرد: هم اکنون ۲۱۷ محدوده معدنی دارای پروانه اکتشاف و ۶۴ معدن دارای گواهی کشف معتبر در استان مشغول به فعالیت و تکمیل فرایند اخذ پروانه بهره برداری می باشند که با وارد شدن این معادن به چرخه تولید افزایش چشمگیری در زمینه های سرمایه گذاری، فرآوری، استخراج و اشتغالزایی در حوزه معادن خواهیم داشت.
محدوده معادن آذربایجان غربی تحت پوشش سه زون از زون های بیست گانه اکتشاف سیستماتیک کشور شامل "اشنویه - خوی"، "مریوان - مهاباد" و "شاهین دژ - ماهنشان" قرار گرفته و این استان از نظر تنوع مواد معدنی با داشتن ۵۱ ماده معدنی جایگاه سوم کشور و از نظر ذخایر معدنی با داشتن یک میلیارد و ۲۱۴ میلیون تُن ذخیره مواد معدنی در جایگاه هفتم کشور قرار دارد.
دیدگاهتان را بنویسید