همکاری با معادن بزرگ و هلدینگ ها به شکل جدی در برنامه است
دنیای معدن: سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران گفت: امروز این مرکز با بهره گیری از نیروهای متخصص در مقاطع دکترا این ماموریت را دارد تا با معادن بزرگ و هلدینگ ها وارد مذاکره شود و بستر همکاری را تعریف و به شکل جدی آن را پیاده سازی و اجرا کند.
به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران ، مرتضی هاشم پور در نشستی با مدیران عامل هلدینگ زرین ، بزرگترین شرکت خصوصی تولید و صادر کننده سرب و روی در کشور متشکل از شرکت های ایرما، ماین تک و آنسو، زمینه های متعدد همکاری را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران دارای جایگاهی کم نظیر در کشور و منطقه است و معرفی قابلیت ها و توانمندی های آن در سطح ملی ، منطقه ای و جهانی می تواند منجر به ایجاد پیوند مستحکمی بین فعالان این حوزه شده و توسعه بخش معدن و صنایع معدنی کشور را بدنبال خواهد داشت.
براساس این گزارش در نشست سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با مدیران عامل هلدینگ زرین دو طرف توافق کردند تا از مجموعه های یکدیگر بازدید تخصصی داشته و با تنظیم تفاهم نامه های لازم ، برای همکاری برنامه ریزی نمایند.
تنظیم تفاهم نامه هایی حول محور های هوشمند سازی ، عارضه یابی کارخانه های موجود و عناصر استراتژیک که شکل اجرایی بخود گیرد و دو طرف از آن بهره مند شوند.
پیش از این رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران گفته بود، کشور ایران با وجود داشتن ذخایر و منابع طبیعی غنی ، چنانچه مجبور به رقابت با شرکت های خارجی و بینالمللی باشد، سریع تر به سمت هوشمند سازی قدم بر می دارد.
هاشم پور پیش از این اعلام کرد: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با بخش خصوصی رقابت نمی کند ، بلکه حوزه هایی که بخش خصوصی نمی تواند انجام دهد، این مرکز به مورد اجرا می گذارد.
همچنین اجرای طرح عارضه یابی، استاندارد سازی و بهینه سازی خطوط فرآوری و تاثیر آن بر بازیابی کارخانه های فرآوری از ضرورت های بخش معدن و صنایع معدنی محسوب می شود .
پیش از این یک پژوهشگر و مدرس دانشگاه یزد گفته بود، بسیاری از عناصر معدنی با ارزش مانند عناصر نادر خاکی یا از مسیر فرآوری جدا نشده و در باطله کارخانه های فرآوری مدفون می شود یا به همراه ماده معدنی بدون توجه به ارزش آنها صادر می شود.
طرح عناصر نادر خاکی از سال ۹۴ در سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران( ایمیدرو )شروع شد و با استفاده از متخصصان مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و مشاوران متخصص، پایلوت استحصال عناصر نادر خاکی و استراتژیک به ظرفیت دو تن در این مرکز راه اندازی شد.
دیدگاهتان را بنویسید