بسیج؛ ظرفیتی عظیم برای توسعه کشور
دنیای معدن- این روزها به واژه مقدس «بسیج» مزین شده است. بسیج، مکتبی است که در آن رهروانش در سایه اخلاص، از خودگذشتگی، ایثار، وحدت و فهم زمانه خود، در مسیر عدالت طلبی و حق طلبی تلاش می کنند.
به گزارش دنیای معدن، تاریخ انقلاب اسلامی ایران سرشار از موفقیت ها و پیروزی های جهادگونه در حوزه های مختلف نظامی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره است که در سایه یاران همین مکتب، در متن جامعه حاصل شده است. منشأ این دستاوردها، فرمان هوشمندانه تاسیس بسیج مستضعفان بود که از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) در آذر 58 صادر شد.
همان گونه که ایشان در تعریف بسیج از عباراتی همچون «بسیج لشکر مخلص خداست» و «بسیج مدرسه عشق است»، بهره برده اند، مصداق وجودی انسان های پاک و وارسته ای است که همه تلاش و کوشش دنیویشان در جهت رضایت خداوند بوده و از همین روی است که توسط آنها، کارهای بزرگ خلق شده، بدون آنکه در پی جاه و مقام و شهرت باشند.
تفکر بسیجی، ظرفیتی عظیمی برای یک جامعه است که با بهره گیری از این مزیت، می توان کارهای غیر ممکن را ممکن کرد و اقتصاد کشور را برای دستیابی به عدالت در جامعه متحول ساخت.
واقعیت این است که حوزه های زیادی در کشور وجود دارد که ظرفیت بالایی برای توسعه در آنها نهفته است و بدون تردید، با تفکر جهادگونه و بسیجی می توان این ظرفیت ها را عملی و ارزش افزوده ایجاد کرد و درنتیجه با رونق اقتصاد، کشور را در مسیر عدالت و برابری پیش برد.
بخش معدن و صنایع معدنی از جمله این حوزه های اقتصادی به شمار می رود که با وجود بیش از 80 نوع ماده معدنی و برخورداری از معادن عظیم در نقاط مختلف کشور، پتانسیل بالایی برای تحول در کشور را ایجاد کرده است که با همت و تلاش خالصانه می توانیم این ظرفیت ها را عملیاتی سازی کنیم.
جا دارد در هفته بسیج، یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر بسیجی را در عرصه های مختلف گرامی بداریم. همچنین، این روز پر افتخار را به همه بسیجیان عزیز کشور تبریک می گویم.
دیدگاهتان را بنویسید