257365

کنفرانس ملی شیمی معدنی ایران در دانشگاه قم برگزار می‌شود

دنیای معدن- مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه قم با اشاره به تبدیل شده این دانشگاه به قطب برگزاری کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی در رشته‌های مختلف علمی، گفت: کنفرانس ملی شیمی معدنی ایران روزهای ۱۶ و ۱۷ آبان‌ماه جاری با حضور اساتید برجسته این رشته برگزار می‌شود.

به گزارش دنیای معدن، جعفر عباداله روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: دانشگاه قم امسال به طور مستمر در حال برگزاری کنفرانس‌های علمی در سطح ملی و بین‌المللی با کیفیت بسیار عالی است که برگزاری کنفرانس ملی شیمی معدنی ایران نیز در همین راستا خواهد بود.

وی افزود: به طور حتم اجرای این گونه برنامه‌های مهم علمی در دانشگاه قم موجب تقویت جایگاه آن است و ما برای تبدیل شدن دانشگاه به قطب رویدادهای علمی و پژوهشی کشور، روند برگزاری کنفرانس‌های تخصصی را از نظر کمی و کیفی با قدرت بیشتری دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: در کنفرانس‌های بزرگ علمی همچون کنفرانس ملی شیمی معدن ایران، زمینه خوبی برای تبادل آخرین یافته‌های علمی میان دانشمندان و صاحب‌نظران فراهم می‌آید و ما از این ظرفیت در دانشگاه قم برای پیشرفت‌های علمی در استان و کشور به خوبی استفاده خواهیم کرد.

دبیر علمی همایش نیز در این نشست گفت: کنفرانس ملی شیمی معدنی ایران از جمله برنامه‌های مهم علمی در حوزه شیمی به شمار می‌آید که با استقبال خوب استادان این رشته مواجه و بیش از ۲۹۰ مقاله به آن ارائه شده‌است.

اکبر رستمی افزود: در این کنفرانس تلاش می‌کنیم تا براساس آخرین یافته‌های علم شیمی مباحث کاربردی برای توسعه فعالیت‌های تولیدی در کشور ارائه شود.

وی ادامه داد: در جریان برگزاری کنفرانس ملی شیمی معدنی ایران در دانشگاه قم تمام تلاش خود را برای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت به کار گرفته‌ایم و به همین خاطر از سخنرانی بهره‌برداران واحدهای تولیدی در این کنفرانس استفاده خواهیم کرد.

همچنین بابک تمیز دوست دبیر اجرایی همایش در این نشست گفت: تمام تلاش خود را برای میزبانی و برگزاری موفق کنفرانس ملی شیمی معدنی ایران در دانشگاه قم به کار گرفته‌ایم و امیدواریم رویکردهای نوآورانه و جدیدی که در نحو برگزاری این کنفرانس مورد نظر است مورد توجه شرکت کنندگان قرار گیرد.

کنفرانس ملی شیمی معدنی ایران ۱۶ و ۱۷ آبانماه در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار می‌شود.

گفتنی است مسئولان دانشگاه قم تاکید دارند از آنجایی که قم شهری بین‌المللی است و تعداد قابل توجهی از افراد با ملیت‌های مختلف در آن ساکن هستند، دانشگاه قم از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرده و در راستای تقویت دیپلماسی علمی کشور که رکن ماندگار دیپلماسی عمومی است تمام توان خود را به‌کار گرفته‌است.

دانشگاه قم دارای هشت دانشکده، هشت مرکز پژوهشی و فناوری، ۴۱ گروه آموزشی، ۱۴۰ رشته تحصیلی و مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی و پردیس بین الملل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.

حدود ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه قم در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به‌تحصیل هستند که حدود نیمی از این تعداد را بانوان فرهیخته پردیس خواهران و صدها نفر را دانشجویان غیر ایرانی از کشورهای مختلف جهان تشکیل می‌دهند.

نزدیک به ۳۰۰ عضو هیات علمی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی در مراتب گوناگون علمی در دانشگاه قم حضور دارند که برخی از ایشان جز نخبگان ملی محسوب می‌شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید