با هدف گرهگشایی از مشکلات روستاییان واقع در محدوده معادن نمین؛
طرح کمربندی نمین برای انتقال تردد خودروهای معدنی اجرا میشود
دنیای معدن- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از تلاشها برای اجرای طرح کمربندی نمین در راستای انتقال تردد خودروها و ماشینآلات معدنی از محدوده درون شهری به مسیر جدید خبر داد.
به گزارش دنیای معدن، مسعود ایرانی اظهار کرد: راههای چند روستا در شهرستان نمین در محدوده معادن واقع شده است که در حال جذب اعتبار برای اجرای طرح کمربندی نمین و رفع مزاحمت برای مردم منطقه هستیم.
وی با اشاره به اینکه با استفاده از منابع ملی برخی امکانات و زیرساختها در آنجا تامین شده است، افزود: به همت یکی از نمایندگان استان مطالعات و تهیه نقشه برای احداث مسیر کمربندی نمین در حال اجراست.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل خاطرنشان کرد: اگرچه حقوق معدنی واریزی فراتر از مبلغ قانونی بوده است، در حال جذب اعتبار بیشتر برای اجرای طرح مورد اشاره هستیم که فراتر از حقوق دولتی معادن است.
وی اضافه کرد: این طرح با همکاری دستگاههای مربوطه انجام و در صورت تکمیل موجب میشود که تردد خودروها و ماشینآلات معدنی از داخل شهر نمین به کمربندی جدید منتقل شود.
ایرانی در مورد گلایههای مردمی از صداهای ناشی از انفجار در معادن نیز گفت: بحث انفجار برای برداشت از معادن در کمیته مربوطه بررسی و در مورد روش انفجار مصوب شد که انفجارها به صورت مرحلهای در دستور کار باشد تا از ایجاد صدای مهیب و ناراحتی مردم جلوگیری شود.
وی تاکید کرد: در این راستا از صاحبان معادن تعهداتی گرفته شده است تا مشکلات در حد توان و امکانات کاهش یابد.
قیمت شن و ماسه در استان اردبیل تحت کنترل است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در ادامه به فعالیت معادن مرتبط با مصالح ساختمانی در استان اشاره کرد و افزود: قیمت شن و ماسه در اردبیل تحت کنترل است و بهای مصالح ساختمانی نسبت به سایر استانها در سطحی مناسب قرار دارد.
وی اظهار کرد: فعالیت برخی معادن ممکن است موجب بروز مشکلاتی شود اما به طور طبیعی تعطیلی این دسته از معادن از بابت طرحهای عمرانی فعال در استان، موجب نارضایتی عمومی خواهد شد.
ایرانی عنوان کرد: استخراج و استفاده بهینه از معادن مرتبط با مصالح ساختمانی به ویژه شن و ماسه را برای جلوگیری از تورم و تبعات اجتماعی کنترل میکنیم تا در اجرای پروژههای عمرانی و ساختمانی تعادل برقرار شود؛ البته در برابر آن با دشواریهایی روبهرو هستیم که تلاش میکنیم تا هم پاسخگوی مردم باشیم و هم مسائل و مشکلات عمرانی برطرف شود.
به گفته وی، در مجموع بیش از ۲۰۰ واحد معدنی دارای پروانه بهرهبرداری در نقاط مختلف استان اردبیل وجود دارد که بیشتر آنها در زمینه استحصال شن و ماسه و سایر مصالح ساختمانی فعال هستند.
استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمالغربی ایران همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
دیدگاهتان را بنویسید