افزایش ۴۲ درصدی تولید ماشینآلات معدنی /۳۷۰۰ دستگاه در سال ۱۴۰۱ تولید شد
دنیای معدن-موسوی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید ماشینآلات معدنی در سال ۱۴۰۱، ۳۷۰۰ دستگاه بوده که این عدد در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ با افزایش ۴۲ درصدی همراه بوده است.
به گزارش دنیای معدن، سید محمد موسوی، معاون صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره اظهار نظر بهرام شکوری رئیس کمیسیون معادن اتاق ایران پیرامون شرکتهای سازنده ماشینآلات معدنی گفت: در حوزه ماشینآلات معدنی و راهسازی ما میراثدار یک دهه عدم تحرک هستیم. امکانات شرکتهایی مثل هپکو و امثالهم سالها بی استفاده مانده بود.
وی افزود: دوستان حوزه معدنی ما حق دارند، ما اعدادی که از آنها دریافت کردیم بالغ بر ۱۵ هزار ماشینآلات راهسازی و معدنی فرسوده است. اما اتفاقی که در این چند سال رقم خورده اتفاق خیلی خوب و میمون و مبارکی بوده است.
وی با شاره به اعداد و ارقام تولیدات داخلی ماشینآلات و تجهیزات معدنی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ در مقایسه با ۱۴۰۰ ما ۱۰۰ درصد رشد تولیدات ماشینآلات معدنی را داشتهایم. یعنی از ۱۷۰۰ ماشین معدنی و راهسازی تولید کشور در سال ۱۴۰۰، در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳۷۰۰ ماشینآلات معدنی و راهسازی رسیدیم.
موسوی ادامه داد: این اتفاق در سال ۱۴۰۲ هم تکرار شده، یعنی ما دوباره شاهد رشد بودیم. بحمدالله گزارشی که من دریافت کردم، در ۱۱ ماهه ۱۴۰۲ در حوزه تولید ماشینآلات معدنی ما بالغ بر ۴۲ رشد داشتیم.
وی تصریح کرد: دوستان معدنی به درستی دارند کمبودها را میگویند، ما هم داریم خدمتشان گزارش تولیدات را میدهیم. انشاءالله ۳ ساله مداوم این روند تولید ادامه پیدا خواهد کرد تا بتوانیم شرایط را به شرایط مطلوب در معادن تبدیل کنیم و شاهد نوسازی ماشینآلات معدنی باشیم.
معاون وزیر صمت گفت: ما در این مدت جلوگیری از واردات ماشینآلات و تجهیزاتی که در کشور ساخت داخل ندارند، نکردیم. فکر میکنم در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۳۰۰ ماشینآلات معدنی و راهسازی ثبت سفارش شدند. واقعا ما واردات و تولید ماشینآلات معدنی را تسهیل میکنیم، چون میخواهیم دست معدنکاران را از ماشینآلات معدنی پر کنیم تا انشاءالله بتوانیم ظرفیتهای معدنی را در کشور شکوفا کنیم.
برنامه امسال تولید ماشینآلات معدنی شرکت هپکو ساخت ۸۰۰ دستگاه است
موسوی درباره وضعیت کنونی شرکت هپکو مطرح کرد: شرکت هپکو که در فیلمهای مستند تلویزیون دیدید که شاهد تعطیلی، خودکشی کارگران، بستن خطوط راهآهن و امثالهم بودند، الحمدالله تولید راه افتاده و در سال ۱۴۰۱ این روند با حضورخود رئیس جمهور محترم در کارخانه هپکو درواقع شروع فعالیتهای نوسازی و خروج از رکودش آغاز شد.
وی افزود: شرکت هپکو در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳۰۰ ماشینآلات راهسازی و معدنی تحویل داده است و امسال برنامه ۸۰۰ تا دارد.
معاون وزیر صمت در پایان خاطرنشان کرد: انشاءالله ما در شرکت هپکو تولید سالیانه ۲۸۰۰ تا که پروانه بهرهبرداری آن است را داشته باشیم، زیرا شرکت هپکو تجربه قبلی این کار را دارد.
دیدگاهتان را بنویسید