226873

رئیس کل دادگستری استان گیلان: دستگاه قضایی بر عملیات احیای معادن راکد نظارت می کند

دنیای معدن: رئیس کل دادگستری استان گیلان گفت: دستگاه قضایی بر عملیات احیای معادن راکد نظارت و جهت پیشرفت امور از شرکت های سرمایه گذار حمایت می کند.

به گزارش دنیای معدن، حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی شامگاه پنجشنبه در نشست تعیین تکلیف معدن ذغال سنگ عمارلو و سد دیورش رودبار اظهار داشت: معدن ذغال سنگ عمارلو در گذشته نقش مهمی در اقتصاد مردم منطقه و روستاهای اطراف داشته است.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با بیان اینکه این معدن، تجهیزات و دستگاه های آن از انفال بوده و همه باید از آن بهره ببرند و قابل تملیک و تملک نیست افزود: در این منطقه بنابر کارشناسی های صورت گرفته علاوه بر معدن ذغال سنگ، معادن دیگری نیز قابل استحصال است.

وی با بیان اینکه رویکرد دولت و دستگاه قضایی احیای این معدن و واگذاری آن به سرمایه گذار جدید است گفت: امکانات و دستگاه ها جزو لاینفک معدن بوده و باید در آن حفظ شود لذا اموال شرکت به هیچ عنوان تفکیک نشده و اجازه فروش نیز به آن داده نمی شود.

رئیس کل دادگستری استان گیلان: مسئولان پروژه های عمرانی در صورت کم کاری تعقیب قضایی می شوندطرح جمع آوری واکسن و داروی قاچاق در استان گیلان اجرا می شودرئیس کل دادگستری گیلان: روند چگونگی استفاده از مصالح برای احداث سد "دیورش" رودبار نظارت می شود

خلیلی ابراز داشت: سازمان صمت استان گیلان باید برنامه زمان بندی مشخصی را پس از توافق با سرمایه گذار جدید به دستگاه قضایی اعلام کند تا مجموعه دستگاه های اجرایی و دستگاه قضایی بر عملکرد و پیشرفت کار بهره بردار جدید نظارت داشته باشند .

رئیس کل دادگستری استان گیلان خاطرنشان کرد: در جهت توسعه امور از شرکت جدید حمایت همه جانبه ای خواهیم داشت تا با لطف خداوند متعال این معدن در آینده ای نه چندان دور آغاز به کار کرده و مردم منطقه رودبار از احیای معدن منتفع شوند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان نیز در این نشست ابراز داشت: تاکنون تنها نیمی از عملیات اجرایی ساخت سد دیورش رودبار که در راستای تأمین آب شرب مردم منطقه و همچنین آب اراضی زراعی از سال 93 آغاز شده، ساخته شده است.

احمد آقایی با بیان اینکه پیمانکار سد دیورش به علت قطع درختان، تأمین مصالح و تأخیر صدور مجوز ها نتوانست به زمان بندی اعلام شده عمل کند گفت: از این رو شرکت آب منطقه ای موظف شد تأمین مصالح را با ظرفیت سنجی اطراف سد دیورش در اولویت قرار دهد.

وی با بیان اینکه سازمان صمت مکلف شد پس از انجام اقدام مذکور توسط آب منطقه ای در یک هفته مجوز برداشت شن و ماسه را صادر کند افزود: اداره منابع طبیعی نیز پس از کاشت درختان جایگزین و وصول مطالبات خسارت قطع درخت، مجوز منابع طبیعی را نیز صادر می کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان تصریح کرد: پیمانکار سد نیز سد دیورش را در صورت رفع مشکلات مذکور تا اردیبهشت ماه سال آینده برای آب گیری و بهره گیری مردم منطقه بهره برداری می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید