258463

رینگ مس پررونق‌تر از رینگ فولاد/رقابت ۷۸ درصدی در برخی عرضه‌های سیمان

دنیای معدن: بررسی داده‌های معاملاتی بورس کالای ایران در روز دوشنبه دوزادهم آذر ماه از فروش ۱۰۹ هزار تن انواع شمش فولادی، ۲۶۳ هزار تن سیمان، ۵۰۰ تن کاتد مس، هزار و ۷۶۰ تن مفتول مسی، ۲۰ تن شمش روی و ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن انواع ورق فولادی در این بازار حکایت دارد. در حالی که در این روز ۴۲ درصد عرضه شمش فولاد معامله شد؛ ۱۰۰ درصد کاتد مس و ۹۳ درصد عرضه مفتول مسی در این بازار به فروش رفت. همچنین در این روز برخی معاملات سیمان با رقابت قابل توجهی از سوی مشتریان مواجه شد به‌نحوی که این رینگ، رنگ رقابت ۷۳ درصدی را نیز به خود دید.

 

به گزارش دنیای معدن، رینگ صنعتی بورس کالای ایران در دوازدهمین روز از آذر ماه میزبان عرضه محصولات متعددی بود؛ در حالی که افزایش انتظارات تورمی محرک خرید در این رینگ شده است؛ وضوع مقرراتی نظیر محدودیت خریداران باعث شد تا اغلب معاملات در آرامش انجام شود.

واحدهای تولیدکننده شمش فولاد در روز دوشنبه دوزادهم آذر ماه بالغ بر ۲۵۷ هزار تن شمش فولاد را در رینگ صنعتی بورس کالا عرضه کردند؛ محدود کردن متقاضیان به خریداران مصرفی با استناد به سهمیه بهین‌یاب باعث شد تا در نهایت ۱۰۹ هزار تن شمش فولاد یعنی ۴۲ درصد حجم عرضه‌ها معامله شود.

در این روز رینگ صنعتی بورس کالای ایران میزبان عرضه ۵۰۰ تن کاتد مس و هزار و ۸۹۰ تن مفتول مسی نیز بود؛ استقبال از عرضه کاتد به فروش کل این محصول با رقبت قیمتی ۴ درصدی انجامید.

این در حالی بود که در این روز شرکت‌های تولیدکننده مفتول مسی نیز هزار و ۸۹۰ تن مفتول در رینگ صنعتی بورس کالا عرضه کردند، این عرضه‌ها با استقبال خوبی از سوی خریداران مواجه شد و به این ترتیب بخش عمده‌ای از عرضه‌ها مورد معامله قرار گرفت.

همچنین در این روز ۱۸ هزار و ۲۰۰ تن انواع ورق فولادی شامل ورق سرد B، ورق قلع‌اندود، ورق گالوانیزه و ورق رنگی نیز در رینگ صنعتی بورس کالا عرضه شد؛ برای این محصولات تقاضایی برابر ۱۱ هزار و۴۰۰  تن به ثبت رسید که در نهایت کل ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن محصول عرضه شده در بازار مورد معامله قرار گرفت.

سیمان محصول بعدی معامله شده در رینگ صنعتی بورس کالا در روز دوازدهم آذر ماه بود؛ از ۳۰۶ هزار تن سیمان عرضه شده در بازار ۲۶۳ هزار تن محصول مورد معامله قرار گرفت. در حالی که اغلب معاملات سیمان در قیمت پایه انجام شد، برتری حجم تقاضا نسبت به عرضه برای محصولات شرکت‌هایی نظیر سیمان لامرد به رقابت ۷۸ درصدی برای محصول عرضه شده از سوی این شرکت انجامید؛ همچنین متقاضیان سیمان ارومیه برای کسب سهم از عرضه محصول این شرکت به رقابت قیمتی ۳۸ درصدی روی آوردند.

 

دیدگاهتان را بنویسید