رتبههای معلمی سهمیهبندی نشده است/ ورود «تعجیل» به رتبهبندی معلمان
دنیای معدن- سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در آییننامه رتبهبندی معلمان، همه معلمان رتبه میگیرند و هیچ محدودیتی برای کسب رتبههای پنجگانه وجود ندارد و هیچ سهمیهای برای رتبههای پنجگانه پیشبینی نشده است.
به گزارش دنیای معدن، صادق ستاریفرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس درباره رتبهبندی معلمان اظهار کرد: برای تدوین آییننامه رتبهبندی معلمان سعی شد که مشارکت جمعی عوامل مؤثر و ذینفعان در نظر گرفته شود و سعی شد نظرات مدیرانکل استانها و مدیران مناطق آموزش و پرورش کشور مد نظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش آییننامه رتبهبندی معلمان را پیشنهاد کرده است فلذا در فرایند بررسی در کمیسیونهای دولت و در صحن هیأت وزیران، امکان جرح و تعدیل مفاد آییننامه حتما وجود دارد.
* افزایش حقوق از 45 درصد تا 90 درصد هست
ستاریفرد به تفاوت لایحه رتبهبندی معلمان و آنچه قرار است اجرا شود، اشاره کرد و افزود: در لایحهای که دولت قبل فرستاده بود، موضوع رتبهبندی را سهمیهبندی کرده بود و به نحوی پیشبینی شده بود که حداقل 55 درصد معلمان در رتبه یک و دو قرار بگیرند و پیشبینی شده بود صرفا 10 درصد معلمان در رتبه 5 قرار گیرند.
وی اضافه کرد: در لایحه رتبهبندی، افزایش حقوق را 25 درصد عنوان کرده بودند در صورتی که در متنی که قرار است اجرا شود افزایش حقوق از 45 درصد تا 90 درصد هست.
*همه معلمان حداقل در یک رتبه قرار خواهند گرفت
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در لایحه صراحتا گفته بودند معلمانی که دارای حداقل 2 سال سابقه هستند باید مشمول رتبهبندی شوند یعنی معلمان سال اول و دوم مشمول رتبهبندی نمیشدند، اضافه کرد: در حال حاضر همه معلمان مشمول رتبهبندی میشوند.
وی ادامه داد: در آییننامه رتبهبندی معلمان، همه معلمان حداقل در یک رتبه قرار خواهند گرفت و هیچ محدودیتی برای کسب رتبههای پنجگانه وجود ندارد و هیچ سهمیهای برای رتبههای پنجگانه پیشبینی نشده است.
* پیشبینی یک سال تعجیل در کسب رتبه معلمان مدارس روستایی، عشایری و مرزی و استثنایی
ستاریفرد اظهار کرد: در لایحه پیشنهادی دولت به مجلس، سنوات ارفاقی و تعجیل در کسب رتبه، اساسا پیشبینی نشده بود اما انشاءالله این آییننامه و قانون به نحوی اجرا میشود که برای معلمان شاغل در مدارس روستایی و عشایری و مرزی و معلمان مدارس ابتدایی و استثنایی، یک سال تعجیل در کسب رتبه خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: در ارزیابی رتبهها و امتیازات مربوط به هر رتبه، اصل و محوریت را بر اعتماد به خود آموزش و پرورش گذاشتیم و اصل بر اعتماد به مدرسه و هیأت ممیزه هر منطقه و ناحیه آموزشی و پرورشی است لذا این دو مرجع، مدرسه و هیأت ممیزه منطقه یا ناحیه آموزشی و پرورشی تعیینکننده رتبه معلمان خواهند بود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: همه معلمان 5 سال در هر رتبه باید بمانند تا وارد رتبه بعدی شوند اما معلمان روستایی، عشایری و مرزی، معلمان دورههای ابتدایی و استثنایی، 4 سال در هر رتبه میمانند یعنی یکسال زودتر رتبه میگیرند.
دیدگاهتان را بنویسید