مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران اعلام کرد:
چالش های پیش روی صنعت فولاد ایران برای رسیدن به جایگاه هفتم جهان
دنیای معدن: مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران با اشاره به حوزه زیرساخت اظهار داشت:برای رسیدن به افق 1404 در صنعت فولاد به کمتر از 5 میلیارد یورو برای سرمایهگذاری نیاز است، در حالی که در حوزه زیرساختهای آن شاید به بیش از 10 میلیارد دلار نیاز به سرمایهگذار است
به گزارش دنیای معدن، محمد آقاجانلو امروز در نشست چشمانداز فولاد ایران، فرصتها وچالشها، افزود: در حوزه ریل و راهآهن نیاز داریم که 3 هزار کیلومتر به صنعت ریلی کشور اضافه شود تا مشکلات صنعت فولاد حل شود، در طی سالهای گذشته به طور متوسط سالانه کمتر از 250 کیلومتر توسعه ریلی داشتهایم.
آقاجانلو بیان داشت: در حوزه برق و گاز نیز اخیرا مشکلاتی وجود دارد و صنایع معدنی وارد شدهاند تا بتوانند ظرفیت بزرگی برای کشور ایجاد کنند، البته در این بخش نیز نگرانی برای مساله گاز وجود دارد.
وی گفت: ظرف 10 تا 15 سال گذشته با وجود رشد تولید در کشور، برخی از بخشها از جمله معادن با این رشد همگام نبودهاند و متاسفانه معادن فعلی شاید کمتر از 15 سال بعد از افق 1404 قابلیت استفاده دارد و از آن طرف هم کشور پتانسیل بالایی در این حوزه دارد، اما در بخش اکتشاف مشکلات جدی وجود دارد که میتوان به مساله مجوزها اشاره کرد و سازمانها و ارگانهای مختلف بخشهای مختلف کشور را بلوکه کردهاند و چندین درصد از مساحت کشور در سازمانهای مختلف بلوک شده است، در صورتی که سازمانهای تخصصی 2 درصد در اختیار دارند، سازمانهای غیرتخصصی بعضا 10 درصد از معادن کشور بلوک شده این سازمانها هستند که حتی اجازه اکتشاف هم نمیدهند.
رتبه دهم ایران در تولید فولاد در دنیا
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران افزود: با رشدی که در صنعت فولاد طی 10 سال گذشته اتفاق افتاده، ایران به رتبه دهم تولید فولاد در دنیا رسیده است و در جمع بزرگان این صنعت قرار داریم. هدف ایران در سال 1404 تولید 55 میلیون تن فولاد و قرار گرفتن در رتبه هفتم تولید جهانی است.
دیدگاهتان را بنویسید