مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در بازدید از گروه مپنا:
تحریمها به عاملی موثر در خودکفایی و خودباوری تبدیل شده است
دنیای معدن-مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: به لطف الهی امروز در عرصههای مختلف شاهد هستیم که تحریمها در خودکفایی و خودباوری متخصصان داخلی بسیار موثر بوده است.
به گزارش دنیای معدن، محمدیاسر طیب نیا امروز یکشنبه ۲۲ اسفند، در مراسم تحویل نخستین سری از لوکوموتیوهای سفارش فولاد مبارکه از شرکت مپنا گفت: به لطف الهی امروز در عرصههای مختلف شاهد هستیم که تحریمها در خودکفایی و خودباوری متخصصان داخلی بسیار موثر بوده است.
وی تصریح کرد: صنعت فولاد نیز یکی از پیشرانهای توسعه و اقتصاد ملی است و شرکت فولاد مبارکه بزرگترین کارخانه فولادسازی کشور، یکی از پیشتازان این حوزه به شمار میرود.
مدیرعامل فولاد مبارکه همچنین افزود: به لطف الهی فولاد مبارکه به عنوان مولود انقلاب و صنعت فولاد به عنوان یکی از صنایع پیشران، طی چند دهه گذشته توفیقهای بسیاری داشته و به واسطه مزیتهای تولید فولاد از صنایع موفق در کشور بوده است؛ به نحوی که ایران از تولید یک میلیون تن فولاد در قبل از انقلاب به تولید بالغ بر ۳۰ میلیون تن فولاد و به جایگاه دهم تولید فولاد در جهان رسید.
وی ادامه داد: اگر این اتفاق مبارک نیفتاده بود، امروز بسیاری از صنایع ما خصوصا در دوران تحریم با مشکل مواجه بودند و نمیتوانستیم این خودکفایی، بومی سازی و اتفاقات خوبی که شاهد آن هستیم را ببینیم.
تحریمها به عاملی موثر در خودکفایی و خودباوری تبدیل شده است
سرمایه گذاری برای حل مشکل در گلوگاهها
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه ساخت لوکوموتیوهای فولاد مبارکه، حلقهای از زنجیره بومیسازی در صنعت محسوب میشود، افزود: با شدت گرفتن تحریمها طی سالهای اخیر ما بیش از پیش متوجه ظرفیت داخلی خودمان شدیم و به آن رو آوردیم و این ظرفیت و استعداد به ویژه در صنعت کشور شکوفا شده و حرکت به سوی خودکفایی سرعت گرفته است.
طیب نیا با اشاره به بحث های زیر ساختی مثل تولید برق، گاز، انرژی و زیرساختهای حمل و نقل به عنوان یکی از مسائل و گلوگاه هایی که صنعت فولاد با آن مواجه است، گفت: متاسفانه این زیرساختها طی سنوات اخیر متناسب با رشد و توسعه صنعت فولاد و سایر صنایع رشد نکرده و می بایست برای رسیدن به ظرفیت های کامل این صنایع، به تناسب در آنها سرمایه گذاری شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: هرچند حوزه صنعت و حوزه زیرساخت از حوزه هایی است که عمدتا دولتها در آن سرمایهگذاری می کنند، اما نمیشود انتظار داشت که دولت، آن هم در شرایط اقتصادی فعلی تمام این سرمایه گذاری را رقم بزند. در جهت رفع مشکل این گلوگاه برای صنعت کشور بود که فولاد مبارکه تصمیم گرفت در حوزه حمل و نقل سرمایه گذاری انجام دهد.
تحریمها به عاملی موثر در خودکفایی و خودباوری تبدیل شده است
لوکوموتیوهای پیشران پیشرفت کشور
مدیرعامل فولاد مبارکه بیان داشت: البته پیش از این در تشکیل شرکتهای حمل ریلی و تامین واگن و تعدادی لوکوموتیو به صورت محدود، اقداماتی در فولاد مبارکه صورت گرفته بود، اما این اقدام یک گام بزرگ در جهت حل مشکلات ریلی فولاد مبارکه است.
این امر با اعتماد به سازندگان داخلی برای خرید ۵۰ دستگاه لوکوموتیو صورت گرفت و در حقیقت یک گام بزرگ در تداوم روند بومی سازی این نیاز کشور محسوب میشود. طی توافق ما با گروه مپنا امیدواریم بتوانیم گام های بعدی را به طور مستحکم تر در کنار یکدیگر برداریم.
وی ادامه داد: تاکنون براین باور بودیم که فولاد مبارکه در صنعت کشور به عنوان لوکوموتیو و پیشران رشد اقتصادی و صنعتی کشور عمل می کند؛ امروز پس از بازدیدی که از گروه مپنا داشتیم و با دیدن دستاوردهای گروه مپنا در حوزههای مختلف بر این باور هستیم که مپنا هم یکی از لوکوموتیوهای پیشران اقتصاد و صنعت کشور است.
تعامل در مسیر شکوفایی و رشد کشور
عباس علیآبادی مدیرعامل گروه مپنا نیز در این مراسم گفت: امروز تولید کنندگان و سازندگان داخلی در مسیر شکوفایی و رشد اقتصادی کشور گام بر میدارند و انتظار میرود این همکاری ها توسعه یابد.
وی افزود: امروز روز فولاد مبارکه است و ما نخستین سری از لوکوموتیوهای باری متعلق به فولاد مبارکه را تحویل دادیم. از اعتماد صنعت فولاد به گروه مپنا تشکر می کنیم و امیدواریم پاسخ این اعتماد را به خوبی بدهیم.
مدیرعامل شرکت مپنا تصریح کرد: همکاری ما پیش از این با فولاد مبارکه وجود داشته اما به صورت ارگانیک و ساختار یافته نبود. شرکت فولاد مبارکه یکی از تامین کنندگان اصلی مواد اولیه ما بوده و ما الان تامین کننده تجهیزات فولاد مبارکه شده ایم و در احداث نیروگاه نیز همکاری بزرگی را با فولاد مبارکه آغاز کرده ایم. ان شا الله این چرخه و حلقه هرچه بیشتر و هر روز کاملتر بشود.
تحریمها به عاملی موثر در خودکفایی و خودباوری تبدیل شده است
تحویل ۳ دستگاه دیگر از ۵۰ دستگاه تا پایان امسال
واگذاری پنج دستگاه لوکوموتیو از مجموع ۵۰ دستگاه سفارش فولاد مبارکه به گروه مپنا، امروز با بهصدا درآمدن سوت آنها در محل شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا در کرج انجام شد.
پس از تحویل این پنج دستگاه لوکوموتیو، سه دستگاه دیگر نیز تا پایان امسال و بقیه لوکوموتیوها ظرف دو سال آینده به بزرگترین فولاد ساز کشور تحویل داده میشود.
ارزش قرارداد فولاد مبارکه و مپنا بالغ بر دو هزار میلیارد تومان ثبت شده است. این قرارداد روز ۱۷ بهمن امسال، بین محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان و عباس علی آبادی مدیرعامل شرکت مپنا در حضور دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور به امضا رسید.
گروه پیشرانان پیشرفت ایران
فولاد مبارکه یکی از شرکتهای گروه پیشرانان پیشرفت ایران است که در دهه فجر انقلاب اسلامی سال جاری، بزرگترین سرمایهگذاری تاریخ کشور را در قالب ۴۸ پروژه با حضور رئیس جمهور کلید زدند.
این شرکت ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های مختلف، به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته کشور انجام داده است که مجموعا برای ۱۲ هزار نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد میکند و در عین حال موجب تقویت زیرساختهای توسعه صنعت فولاد کشور میشود.ایراسین
دیدگاهتان را بنویسید