233322

مدیرعامل فولاد هرمزگان خبر داد:

فولاد هرمزگان بر اساس قانون معاف از پرداخت عوارض صادراتی است

دنیای معدن: شرکت فولاد هرمزگان در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس قرار گرفته و بر اساس قانون معاف از عوارض است. به همین منظور مکاتباتی با وزارت صمت انجام گرفته تا با رعایت قانون تجدید نظری برای مجموعه‌هایی که در مناطق ویژه اقتصادی قرار دارند انجام شود. از آن جا که فولاد هرمزگان یک شرکت صادرات محور است، امیدواریم دیگر از این مشکلات نداشته باشیم.

به گزارش دنیای معدن، عطاالله معروفخانی، مدیرعامل فولاد هرمزگان، در حاشیه دوازدهمین همایش و نمایشگاه «چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ‌آهن» در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین اظهار کرد: در حال حاضر ۴ طرح بزرگ توسعه‌ای در فولاد هرمزگان وجود دارد که از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است. این طرح‌ها شامل طرح احیای یک میلیون و ۷۲۰ هزار تنی در ستاره سیمین، طرح احیای ۹۰۰ هزار تنی در فولاد هرمزگان و فازهای صنعتی ۱۰ هزار نرمال مترمکعب بر ساعت اکسیژن است. طرح مخازن سنگ آهن نیز پیشرفت خوبی در شروع سال داشته است.

وی افزود: عملیات اجرایی در ستاره سیمین آغاز شده و ادامه دارد. بحث فولادسازی را هم در دستور کار داریم و امیدواریم بتوانیم قدم‌هایی در این خصوص برای خردادماه داشته باشیم.

مدیرعامل فولاد هرمزگان درباره رکورد اخیر این مجموعه نیز گفت: ما با تلاش کارکنان سخت‌کوش فولاد هرمزگان موفق شدیم رکورد احیا در پایان سال ۱۴۰۰ و رکورد احیا به همراه رکورد فولادسازی در پایان فروردین ماه به ثبت برسانیم. امیدواریم بتوانیم اردیبهشت ماه نیز رکورد جدیدی را به ثبت برسانیم.

معروفخانی خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد فوق در خرداد ماه، پروژه نورد سه میلیون و ۵۰۰ هزار تنی را کلنگ خواهیم زد.

وی درباره وضع عوارض صادراتی پلکانی نیز اظهار کرد: شرکت فولاد هرمزگان در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس قرار گرفته و بر اساس قانون معاف از عوارض است. به همین منظور مکاتباتی با وزارت صمت انجام گرفته تا با رعایت قانون تجدید نظری برای مجموعه‌هایی که در مناطق ویژه اقتصادی قرار دارند انجام شود. از آن جا که فولاد هرمزگان یک شرکت صادرات محور است، امیدواریم دیگر از این مشکلات نداشته باشیم.

تختال فولاد هرمزگان جزو بهترین تختال‌های دنیا است

مدیرعامل فولاد هرمزگان با اشاره به ظرفیت اسمی تولید ۱۲۵ هزار تنی در ماه گفت: خوشبختانه با همت کارکنان این مجموعه رکورد تولید ۱۴۹ هزار تنی به ثبت رسیده و این تولید نیز ادامه دارد. از آنجا که تختال‌های تولیدی فولاد هرمزگان جزو بهترین تختال‌های تولیدی در دنیا محسوب می‌شود، مشکلی برای فروش آن در داخل یا صادرات به خارج نداریم. امیدواریم با توجه به اشباع بودن بازار داخل، از عوارض صادراتی طبق قانون معاف باشیم.

معروفخانی افزود: درباره قطعی برق و تأثیر آن بر تولید فولاد هرمزگان نیز گفت: به همت مهندسان و مدیران جوان فولاد هرمزگان، در سال گذشته به گونه‌ای برنامه‌ریزی شد که کمترین زیان ممکن را از قطعی برق متحمل شویم. در این راستا بسیاری از تعمیرات اساسی در زمان قطعی‌های برق انجام گرفت.

وی ادامه داد: امسال نیز برنامه‌ریزی احتیاطی لازم انجام شده تا تمام تعمیرات اساسی مورد نیاز شرکت در زمان قطعی برق انجام شود تا کمترین زیان را در این زمان داشته باشیم.

زیان ۲ هزار میلیاردی از قطع برق در ۱۴۰۰

مدیرعامل فولاد هرمزگان اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۲ هزار میلیارد خسارت از قطعی برق متحمل شدیم. امسال به دلیل اینکه تاکنون کاهش یا قطعی برق نداشتیم، زیانی هم از این محل به ما تحمیل نشده است. امیدواریم با تدابیری که در دولت سیزدهم برای حمایت تولید در حال انجام است، امسال کمترین کاهش برق و زیان را داشته باشیم. با این حال برنامه‌ریزی احتیاطی برای انجام تعمیرات اساسی هنگام قطعی برق انجام شده است.

برنامه‌ریزی برای ساخت نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی

معروفخانی گفت: ما در حال حاضر ساخت نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی را در برنامه داریم که زمین آن از منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس خریداری و تحویل گرفته شده است و به زودی ساخت آن آغاز می‌شود.

وی افزود: تأسیس یک نیروگاه معمولاً دست کم ۲ سال زمان می‌برد اما شرکت فولاد مبارکه برای برنامه‌هایی را برای کل گروه هم در حوزه انرژی خورشیدی و هم سیکل ترکیبی اندیشیده است و انشالله مشکلات جدی در این زمینه نخواهیم داشت.ایراسین

 

دیدگاهتان را بنویسید