با امضای تفاهم نامه ای محقق شد
تامین نیازهای صنعت فولاد کشور از طریق دانش بنیان ها
دنیای معدن: با هدف رفع نیازهای صنایع از طریق شرکت های فناور و دانش بنیان تفاهم نامه ای میان پارک علم و فناوری خراسان و یک شرکت سرمایه گذاری در حوزه دیسپاچینگ انرژی و نمونه گیرهای خطوط کنسانتره و گندله امضا شد.
به گزارش دنیای معدن، با هدف برقراری ارتباط اثربخش و همکاری های تنگاتنگ و به منظور نفوذ و توسعه فناوری، بومی سازی و خودکفایی در صنایع معدنی و در راستای حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان با استفاده از قوانین و مقررات کشوری، تفاهم نامه ای بین پارک علم و فناوری خراسان رضوی به نمایندگی مسعود میرزائی شهرابی رئیس پارک و یکی از شرکت های سرمایه گذاری به امضا رسید.
این تفاهم نامه در راستای توسعه همکاری های مشترک بین شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان و یکی از شرکت های فناور و به منظور عملیات طراحی، مهندسی و تامین و اجرای طرح کنترل مانیتورینگ یکپارچه سیستم اتوماسیون آب و گاز صنعتی و مصارف جانبی در فولاد سنگان منعقد شد.
اجرای پروژه کنترل و مانیتورینگ یکپارچه سیستم آب و گاز صنعتی و مصارف جانبی در سه فاز طراحی، تامین و اجرا از تاکیدات این تفاهم نامه است که در صورت تایید هر فاز به فاز بعدی راه پیدا خواهد کرد.
این تفاهم نامه به دنبال همکاری و سرمایه گذاری در راستای ایجاد و توسعه شرکت های فناور و دانش بنیان در حوزه های مرتبط با فعالیت های این شرکت دانش بنیان، حمایت معنوی و مادی از نفوذ فناوری و بومی سازی مواد و تجهیزات مورد نیاز صنایع معدنی و مشارکت در گسترش تحقیق و توسعه در زمینه فناوری های صنایع معدنی است.
طبق این تفاهم نامه این شرکت دانش بنیان در فاز اول نسبت به عملیات طراحی، مهندسی، ساخت، نصب، تست و راه اندازی سه دستگاه نمونه گیر اتوماتیک دوغابی و یک دستگاه نمونه گیر اتوماتیک نوار نقاله در واحدهای گندله سازی و کنستانتره شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان اقدام خواهد کرد.
در صورت تایید، در فاز دوم پنج دستگاه نمونه گیری دیگر اضافه خواهد شد.
با اجرای موفق موضوع این تفاهم نامه، نمونه گیری های اتوماتیک با هدف دستیابی به نمونه های معرف محصولات میانی واحدهای کنستانتره سنگ آهن مورد تایید استاندارد ایزو ۳۰۸۳ و ایزو ۱۶۷۴۳ در شرکت فولاد سنگان نصب خواهد شد و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
از اهداف مشخص شده این تفاهم نامه همکاری و سرمایه گذاری در راستای ایجاد و توسعه شرکت های فناور و دانش بنیان در حوزه های مرتبط با فعالیت های شرکت، حمایت مادی و معنوی از نفوذ فناوری و بومی سازی مواد و تجهیزات مورد نیاز صنایع معدنی و مشارکت در گسترش تحقیق و توسعه در زمینه فناوری های صنایع معدنی و فولادی است.
دیدگاهتان را بنویسید