هیچ محدودیتی بر ارادهی فولادین کارساز نیست؛
گسترش تجارت و دستیابی به بازارهای صادراتی جدید اهداف پیشروی فولاد خوزستان
دنیای معدن: مجله معتبر متالاکسپرس در شماره اخیرش، گزارشی از وضعیت هشتماهه شرکت فولاد خوزستان منتشر کرده است که از چند منظر قابل توجه است.
به گزارش دنیای معدن، نخست تولید دو میلیون و سیصد هزار تُنی شمش با وجود محدودیتهای انرژی که رقمی قابل تامل است. محدودیتهایی که تابستان امسال به مراتب سختتر از سالهای گذشته بوده است، به طوری که طبق آمار رسمی باعث از دست رفتن ۵۴۰ هزار تُن از تولید برنامهریزی شده گردید. علیرغم تمام محدودیتها، فولاد خوزستان موقعیت محکم خود را در بازارهای داخلی و صادراتی حفظ کرده است.
صادرات نهصد هزار تُن محصول به کشورهای هدف در شرایطی که منطقه درگیر حوادث مختلف از جمله جنگ روسیه و اوکراین، دامپینگ قیمتی روسیه و مازاد عرضه است، نشان از مرغوبیت شمش فولاد خوزستان، وفاداری بازارهای هدف این شرکت و توان این شرکت در بازارهای بینالمللی دارد. نکتهی حائز اهمیت صادرات این حجم از شمش که از طریق صادرات مستقیم و همچنین رینگ صادراتی بورس کالای ایران صورت میپذیرد اینست که ارز حاصل از صادرات مستقیما وارد چرخه ارز میشود و کمک شایانی به درآمد ارزی کشور میکند.
در ادامه به نقل از معاون فروش و بازاریابی، فولاد خوزستان به دنبال ایجاد و تثبیت بازارهای جدید صادراتی در شمال آفریقا و کشورهای حوزه خلیجفارس است. در صورت گشایش بازارهای یاد شده، افق جدیدی پیش روی بزرگ ترین عرضهکنندهی شمش صادراتی فولاد ایران باز میشود. پوشش ۹۰ درصدی درآمد سال گذشته در هشت ماهه نخست امسال، نوید روزهای خوشی در آینده را میدهد. البته در کنار فروش شمش، محصولات دیگر شامل گندله و آهن اسفنجی نیز در بازارهای داخلی عرضه شد.
چهل همت سرمایهگذاری در پروژههای مختلف در راستای پایداری تولید از جمله بهرهبرداری از بزرگ ترین مگامدول آهن اسفنجی کشور با ظرفیت سالیانه دو میلیون تُن، احداث ماشین ریختهگری اسلب عریض، احداث نیروگاه اختصاصی به همراه صدها طرح توسعهای دیگر، زمینهساز دستیابی به گام چهارم توسعه یعنی تولید سیزده میلیون و ۶۰۰ هزار تُن فولاد معادل سهم ۲۵ درصدی بازار در افق ۱۴۱۰ است. مسیر هموار توسعه مجموعه فولاد خوزستان از سوی مدیران ترسیم و با بکارگیری منابع انسانی متخصص و متعهد و عزمی جهادی شکل اجرایی به خود میگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید