فولاد غدیر نیریز به میدان آمد؛ گام تاریخی برای نجات گور ایرانی
دنیای معدن: محسن مصطفی پور: برای جلوگیری از انقراض گور ایرانی ، دغدغه مندانه پای کار هستیم.
در سومین روز از بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی محیطزیست، تفاهم نامه حمایت از گور ایرانی بین مجتمع فولاد غدیر نیریز و سازمان حفاظت محیط زیست به امضا رسید .
به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی مجتمع فولاد غدیر نی ریز، در سومین روز از بیست و دومین دوره نمایشگاه بینالمللی محیطزیست، نشست ویژهای برای امضای تفاهمنامه حمایت از گور ایرانی میان مجتمع فولاد غدیر نیریز و سازمان حفاظت محیطزیست برگزار شد.
دکتر محسن مصطفی پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نیریز، در این نشست با اشاره به اقدامات زیستمحیطی این مجتمع دو پیوست زیست محیطی و مسئولیت های اجتماعی را جزء اولویت های اقدامات توسعه ای کمی و کیفی مجتمع فولاد غدیر نی ریز برشمرد و اظهار داشت: « با توجه به همجواری این مجتمع با منطقه حفاظتشده بهرام گور، برای جلوگیری از انقراض گور ایرانی ، دغدغه مندانه پای کار هستیم تا آنچه که تا کنون در قالب شعار مطرح شده برای مردم محسوس و قابل لمس باشد.
در این نشست، دکتر ظهرابی، معاون سازمان حفاظت محیطزیست، ضمن تقدیر از این اقدام مثبت گفت: «این اقدام گامی مهم برای حفظ گور ایرانی و زیستگاه این گونه است و امیدواریم با همکاری صنایع پیشرو مانند مجتمع فولاد غدیر نیریز، شاهد بهبود وضعیت این گونه ارزشمند باشیم.»
همچنین، دکتر تاجگردون، رئیس سازمان حفاظت محیطزیست استان فارس، با قدردانی از دغدغههای زیستمحیطی این مجتمع افزود:
«حمایت از محیطزیست نیازمند مشارکت همهجانبه است و اقدام مجتمع فولاد غدیر نیریز در امضای این تفاهمنامه، نشان از نگاه مسئولانه این مجموعه به طبیعت و گونههای در معرض خطر دارد.»
بر پایه این تفاهم نامه که در ۵ ماده به امضای طرفین رسید، مقرر گردید مجتمع فولاد غدیر نی ریز با مشارکت سازمان حفاظت محیط زیست اقدامات ویژه ای را در راستای حفاظت از زیستگاه گور ایرانی، انجام مطالعات پژوهشی با موضوعات مرتبط با این گونه در حال انقراض ، تامین نیازهای زیرساختی ، آبخورها ، خوراک و ... انجام دهد.
منطقه حفاظتشده بهرام گور و پارک ملی قطرویه، زیستگاه اصلی گور ایرانی به شمار میرود و در حال حاضر بیش از ۱۲۰۰ رأس گور ایرانی در این منطقه شناسایی و پایش شدهاند. امضای این تفاهم نامه گامی مهم برای جلوگیری از انقراض این گونه و حفظ اکوسیستم منطقه است.
دیدگاهتان را بنویسید