260661

فولاد هرمزگان جنوب میزبان چهارمین نشست کارگروه گندله و آهن اسفنجی آزمایشگاه‌های زنجیره فولاد و معادن کشور

دنیای معدن: چهارمین نشست از سلسله جلسات کارگروه گندله و اسفنجی آزمایشگاه‌های زنجیره فولاد و معادن کشور به میزبانی شرکت فولاد هرمزگان جنوب و با حضور مدیران و مسئولان آزمایشگاه‌های شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی کشور برگزار شد.

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، در چهارمین نشست اعضای کارگروه گندله و آهن اسفنجی آزمایشگاه‌های زنجیره فولاد و معادن کشور در شرکت فولاد هرمزگان مسئولان آزمایشگاه‌های شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد سبا، فولاد خراسان، احیا فولاد بافق، سنگ آهن مرکزی، توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، مادکوش، گهرزمین، معدنی و صنعتی گل‌گهر، غدیر نیریز، سفیددشت، صبا فولاد خلیج فارس، فولاد خوزستان و پارس فولاد سبزوار حضور داشتند.

در این نشست، اعضای کارگروه ضمن بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبل، به ارائه گزارش فعالیت‌های انجام‌شده و تحلیل نتایج پرداختند.

همچنین، موضوعات جدید تخصصی و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه آزمایشگاهی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

یکی از بخش‌های مهم این جلسه، تصویب برنامه آموزشی کارگروه بود که به‌منظور ارتقای دانش فنی و تبادل تجربیات میان اعضا تدوین شد.

علاوه بر این، با توجه به اهمیت روزافزون فناوری‌های نوین، تصمیم گرفته شد که اعضای کارگروه در جلسات آینده، تحقیقات، یافته‌ها و پیشنهادات خود را در زمینه نقش هوش مصنوعی در فرآیندهای آزمایشگاهی ارائه دهند.

هدف از این رویکرد، افزایش بهره‌وری، دقت و سرعت در فرآیندهای آزمایشگاهی صنعت فولاد و معادن کشور است.

این نشست در راستای بهبود کیفیت و توسعه فناوری‌های پیشرفته در بخش آزمایشگاهی صنعت فولاد، گامی مهم در جهت همگرایی علمی و عملی میان واحدهای تحقیقاتی و تولیدی محسوب می‌شود.

اعضای این نشست از آزمایشگاه‌های شرکت فولاد هرمزگان بازدید کردند و در جریان فعالیت‌های این شرکت در حوزه آزمایشگاهی، امکانات و تجهیزات آن قرار گرفتند.

گفتنی است که شرکت فولاد هرمزگان یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه آزمایشگاه‌های آهن‌سازی، مواد معدنی و فلزی بوده و توانسته ضمن ارتقای توان خود، در سال‌های اخیر موفقیت‌های متعددی را به دست آورد که از جمله آن‌ها می‌توان به مواردی همچون قبولی در برنامه کفایت تخصصی بین‌المللی شرکت IIS هلند با حضور 63 آزمایشگاه از 43 کشور جهان به عنوان تنها شرکت ایرانی حاضر در این برنامه، کسب رتبه ممتاز (A+) در آزمون مهارت شرکت شیمی‌دانان ویرا (یکی از مراجع برگزارکننده آزمون PT) در برنامه پارامترهای شیمیایی در آهن اسفنجی، کسب بهترین نتیجه در آزمون مهارت مستقلPT  (Proficiency Test) در بین 14 آزمایشگاه فولادی کشور و…. را به دست آورد. این شرکت همچنین به دنبال ارتقای کیفیت خود به بالاترین سطح کیفی در میان شرکت‌های فولادی و همتراز با شرکت‌های بزرگ فولادی در سراسر دنیا است تا بتواند نتایجی همچون افزایش بهره‌وری عملیاتی (منجر به پایش مداوم فرآیندها و شناسایی سریع نقاط ضعف می‌شود)، بهبود کیفیت محصول (استفاده از داده‌های دقیق برای تولید فولاد با استانداردهای بالاتر را به همراه دارد)، کاهش هزینه‌ها (کاهش ضایعات، بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش خرابی‌های ناگهانی را به دنبال دارد)، رقابت‌پذیری جهانی (دستیابی به گواهینامه‌های بین‌المللی و ورود به بازارهای صادراتی است) و حمایت از توسعه پایدار را کسب کند..

 

دیدگاهتان را بنویسید