حمایت از زنجیره پاییندست مس را تکلیف خودمان میدانیم/آمادگی کامل ملی مس برای همکاری با تولیدکنندگان توانمند داخلی
دنیای معدن: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همکاری و حمایت از مجموعههای فعال در زنجیره پاییندست مس را از جمله تکالیف مهم این شرکت برشمرد.
به گزارش دنیای معدن از پایگاه خبری مسپرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در جریان بازدید از شهرک صنعتی سدید کرمان اظهار کرد: برای من جالب بود بازدید از این شهرک صنعتی که کاملا غیردولتی بوده و با سرمایه مردمی و تلاش بچه هیاتیها و مسجدیها راهاندازی شده است.
وی افزود: خوشبختانه کارهای بسیار خوبی در این شهرک صنعتی صورت گرفته و در حال حاضر ۱۳۰ واحد فعال اینجا فعالیت میکنند که از این تعداد بیش از ۱۰ واحد ارتباط نزدیکی با ملی مس دارند و اغلب آنها از روشهای نوین و دانشبنیان در حال تامین برخی نیازهای تجهیزاتی پروژهها و مجتمعهای تولیدی صنعت مس هستند.
وی با اشاره به رویکرد شرکت ملی صنایع مس ایران در حمایت از زنجیره پاییندست خود، تصریح کرد: ملی مس به عنوان یکی از بنگاههای بزرگ اقتصادی کشور و در قامت یک مجموعه پیشران در توسعه، تکلیف دارد ذیل پروژههای توسعهای بزرگی که در حال اجرا دارد، همه زنجیره پایین دست خودش را به حرکت درآورده و از ظرفیت و توان آنها استفاده کند،
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران ادامه داد: با همین رویکرد ملی مس آماده تقویت ارتباطات و همکاریهای بیشتر با واحدهای تولیدی شهرک صنعتی سدید است.
وی در ادامه با تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی، گفت: تامین تجهیزات ملی مس از مسیر تولیدکنندگان داخلی برای ما بسیار ارزشمند است و افتخار میکنیم به اینکه به جای وابستگی به شرکتهای خارجی این جوانان خودمان باشند که این تجهیزات را داخلیسازی کرده و مجموعههای صنعتی و معدنی کشور را از تکنولوژیهای دیگر کشورها بینیاز کنند.
دکتر مدرس خیابانی تصریح کرد: بر همین اساس ما آماده همکاری بیشتر با واحدهای تولیدی این شهرک صنعتی هستیم و حاضریم لیست نیازهای تجهیزاتی ملی مس را در اختیار این واحدها بگذاریم تا اگر هر مجموعهای امکان تامین و تولید هر یک از آنها را دارند، با آنها وارد همکاری شویم.
وی خاطرنشان کرد: حضور در شهرک صنعتی سدید واقعا برای من باعث خوشحالی است و فکر میکنم این شهرک صنعتی در سالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید نامگذاری شده، یکی از مجموعههایی است که به معنای واقعی موضوع جهش تولید با مشارکت مردم در آن وجود دارد.
دیدگاهتان را بنویسید