جزئیات تغییرات تازه در لایحه افزایش حقوق کارمندان/ رقم دقیق افزایش حقوق امروز مشخص شد
دنیای معدن: مجلس شورای اسلامی امروز در خصوص آخرین تغییرات لایحه متناسبسازی حقوق اعلام نظر کرد.
به گزارش دنیای معدن، آخرین مصوبات کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص لایحه افزایش حقوق دولت حاکی از اعمال تغییرات تازه در لایحه مذکور است.
هرچند لایحه اولیه دولت 7 بند داشت اما در تغییرات اولیه مجلس تعداد بندهای این لایحه به 10 بند افزایش یافت، همچنین در عصر روز گذشته تغییرات محدود دیگری برای تأمین نظر دولت به مصوبات اولیه مجلس اعمال شد.
در ادامه متن کامل آخرین مصوبات کمیسیون برنامه و بودجه مجلس که در جلسه روز سهشنبه در خصوص آن رأیگیری میشود قابل مشاهده است،
ماده واحده ـ علاوه بر افزایشهای حقوق و دستمزد ناشی از تبصره (12) ماده واحده قانون بودجه سال 1401 کل کشور، از تاریخ 1401.7.1 افزایشهای زیر برای اشخاص مشمول این قانون اعمال میشود:
1 ـ (3000) امتیاز برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 86.7.8 و معادل ریالی امتیاز مذکور برای کارمندان مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب 70.6.13 و سایر مشمولین جزء (1) بند «الف» تبصره (12) ماده واحده قانون بودجه سال 1401 کل کشور (بهاستثنای مشمولان قانون کار) و معادل ریالی (210) امتیاز برای اعضای هیأت علمی و قضات، با عنوان ترمیم حقوق، بهصورت ثابت در احکام کارگزینی و قراردادهای آنان درج میشود. مبلغ ناشی از اعمال این افزایش مشمول کسور بازنشستگی میباشد. امتیاز مذکور برای افرادی که پس از تصویب این قانون در دستگاههای موضوع این بند بهکارگیری میشوند، نیز اعمال میگردد.
تبصره: علاوه بر افزایش مندرج در این بند، حداکثر 15% بهعنوان «فوقالعاده جهش علمی بر مبنای عملکرد» به حقوق و مزایای مستمر اعضای هیأت علمی غیربالینی دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر دستگاههای اجرائی، اضافه میشود.
دستورالعمل مربوطه به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری استخدامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت حقوقی ریاستجمهوری به تصویب شورای حقوق و دستمزد میرسد.
2 ـ 1 ـ حقوق مشمولین جزء (2) بند «الف» تبصره (12) ماده واحده قانون بودجه سال 1401 کل کشور شامل بازنشستگان، وظیفهبگیران و مستمریبگیران صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی وابسته به دستگاههای اجرائی، مبلغ نه میلیون (000ر000ر9) ریال افزایش مییابد.
تبصره ـ افرادی که پس از اجرای این قانون بازنشسته میشوند، در صورتی که در محاسبه حقوق بازنشستگی آنان، تأثیرمیزان ریالی افزایش مذکور در بند (1) این قانون کمتر از افزایش ناشی از این جزء برای بازنشسته همطبقه و دستگاه مشابه بهعلاوه افزایش سنواتی گردد، تا سقف مذکور مبلغ ترمیم را دریافت مینمایند.
2 ـ 2 ـ علاوه بر مبلغ افزایش مندرج در جزء 1ـ2 این قانون، حقوق بازنشستگان، وظیفهبگیران و مستمریبگیران صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی وابسته به دستگاههای اجرایی، پنج درصد (5%) نسبت به حکم حقوقی شهریور 1401 افزایش مییابد.
3 ـ در اجرای ماده (16) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب 1400، حق عائلهمندی و کمکهزینه اولاد تمامی گروههای مختلف حقوقبگیر در دستگاههای مذکور در ماده (29) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و همچنین نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات، سازمان انرژی اتمی ایران (بهاستثنای مشمولان قانون کار) از قبیل کارکنان کشوری و لشکری، اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزشعالی و پژوهشی و قضات و بازنشستگان، وظیفهبگیران و مستمریبگیران صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی وابسته به دستگاههای اجرائی، بهترتیب بهمیزان پنجاه درصد (50%) و صددرصد (100%) افزایش مییابد.
4 ـ فوقالعاده ویژه موضوع بند (10) ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری مشمول جزء (3) بند (الف) تبصره (12) نمیباشد.
5 ـ مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور بهمیزان سیدرصد (30%) افزایش مییابد.
6 ـ به دولت (سازمان برنامه و بودجه کشور) اجازه داده میشود اعتبارات هزینهای دستگاههای اجرائی در سال 1401 را تا بیست درصد (20%) و در سقف مصارف قانون بودجه سال 1401 بابت اجرای این قانون افزایش دهد و در سالهای بعد نیز در لوایح بودجه سنواتی پیشبینی نماید.
7 ـ کمکمعیشت جانبازان بیست و پنج درصد (25%) و بالاتر فاقد شغل و درآمد و مشمولین ماده (38) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مصوب 86.4.3 به 000/000/ 56 ریال و کمکمعیشت جانبازان زیر بیست و پنج درصد (25%) و رزمندگان معسر فاقد شغل و درآمد به 000/000/ 45 ریال افزایش مییابد.
8 ـ معافیت مالیاتی و بیمه بازنشستگی ایثارگران موضوع مواد (37) و (56) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران با اصلاحات و الحاقات بعدی آن از شمول سقف مقرر در جزء (8) بند (الف) تبصره (12) مستثنی است.
9 ـ کلیه معلمین طرح مهرآفرین مشمول قانون رتبهبندی معلمان بوده و دستگاههای اجرائی ذیربط مکلفند بدون نیاز به آزمون، کد شناسه و مستخدم به آنان اختصاص دهند.
10 ـ افزایشهای ناشی از اجرای این قانون از مابهالتفاوت موضوع جزء (1) بند (الف) تبصره (12) کسر نمیشود.
دیدگاهتان را بنویسید