بهره برداری از فاز دوم «سیمان ری»/ پروژه بازآفرینی کن در حال انجام است
دنیای معدن- معاون شهردار تهران گفت: بیش از ۵۰درصد از پروژه عملیات دژباغ کن در دوره جدید مدیریت شهری، تکمیل و انجام شده است.
به گزارش دنیای معدن، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پنجاه و یکمین رویداد «امیدوافتخار» به پرژه دژ باغ کن پرداخت و بیان کرد: ده سال در صدور پروانه برای مسکن در رکود بودیم و سال گذشته به دلیل اتفاقات بد فصل پاییز سال سختی بود. اما این تهدیدها در همین سال به فرصت تبدیل شد.
صارمی با بیان اینکه سال گذشته آمار صدور پروانه افزایش پیدا کرد، اظهار کرد: در مناطق یک تا سه کاهش صدور پروانه داشتیم اما در مناطق بافت فرسوده افزایش این امر را مشاهده کردیم. مسکن از رکود درآمد و ۶۲ درصد ساخت و ساز در بافت فرسوده افزایش پیدا کرد.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه امسال قرارگاه جهادی با دو هدف به فعالیت می پردازد، افزود: اولین هدف تحقق تفاهم نامه هایی است که داشتیم و امیدوارم بتوانیم تا اواخر امسال در درصدهای ۵۰ تا ۸۰ درصد کار انجام شود. دومین هدف اینکه بتوانیم تمام بخش های تولیدی و تعاونی محلات را وارد کار کنیم.
وی عنوان کرد: رهبری در شعار امسال که مهار تورم بود با صراحت به تولید مسکن پرداختند و همه موظف هستیم این اصل فراموش شده که برخی با غفلت باعث کاهش آن شدند را افزایش بدهیم.
معاون معماری شهرداری تهران دربخش دیگری از گفته هایش تصریح کرد: در سال گذشته در راستای تشویق شرکت های دانش بنیان فاز اول کارخانه سیمان ری افتتاح شد. امسال فاز دوم این کارخانه افتتاح می شود که اقدام بزرگی در بخش دانش بنیان هاست.
صارمی افزود: پروژه بازآفرینی در کن با تدبیر شهردار منطقه و ریاست سازمان نوسازی در حال انجام است و به زودی ابلاغ می شود. همچنین هفت پروژه در بحث محله الگوی عملیات اجرایی امسال اجرا می شود. همینطور طرح پروژه ایرانی- اسلامی بافت که بتواند الگوی خوبی در شورای تحولی ششم و مدیریت شهری جدید باشد در دست کار قرار دارد.
معاون شهردار تهران عنوان کرد: در تهران شاید بدترین وضعیت را در بحث ناعدالتی فضایی داریم. در منطقه یک، هر یک متر مربع ۳۰۰ میلیون تومان قیمت دارد اما در بعضی مناطق ممکن است این عدد ۲۵ میلیون باشد.
وی با بیان این نکته که ۵۰ درصد از این پروژه تا قبل مدیریت جدید شهری انجام شده بود، گفت: این پروژه با مساحت ۴۹۰۰ متر در ناحیه ۲ منطقه ۵ احداث شده است تا بتوانیم، کسری مناطق را جبران کنیم. هر پروژه شهری که افتتاح می شود باعث افزایش ارزش زمین ها می شود و نوسازی شکل می گیرد.
صارمی افزود: اولین هدف پروژه ایجاد فضای تعامل پذیر شهری و حس تعلق پذیری بوده است. یکی از جاهایی که حس محله در آن وجود دارد محله کن است. ارتقا شاخص کیفیت زندگی. جذب توریست، توانمندسازی، افزایش ارزش بصری محل و احترام به طبیعت از جمله اهداف این پروژه است.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه شورای اسلامی ششم نشان داد که می توان در بدترین شرایط ساخت و ساز با تدابیر مختلف و نگاه ویژه شهردار از رکود عبور کرد، افزود: صدور پروانه ساخت و ساز در سال گذشته به ۳۷۰۰ عدد رسید.
وی با بیان اینکه اگر اراده کنیم می توانیم کار کنیم، تاکید کرد: برخی سیاست مداران به غلط نگاه بخشی دارند. نمی شود به بخشی توجه کرد به بخشی نکرد. سیاست گذاری ها با واقعیت شهری متفاوت است. امیدواریم با نگاه منعطف روز به روز خدمات به مردم گسترش پیدا کند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید