260546

ایجاد تحولی بزرگ در صنعت فولاد کشور با سرمایه گذاری ۲.۳ میلیارد یورویی «هرمز»

دنیای معدن: شرکت فولاد هرمزگان با سرمایه گذاری به ارزش ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون یورو به دنبال اجرای طرح‌های توسعه‌ای و تکمیل زنجیره تولید است که بتواند براساس آن با تحقق استراتژی خود تحولی بزرگ در صنعت فولاد کشور ایجاد کند.

به گزارش دنیای معدن، توسعه در واحدهای صنعتی را باید شاهرگ حیاتی دانست. چراکه واحدهایی مثل واحدهای فولادی برای افزایش سهم خود در بازار تولید و فروش نیازمند اجرای طرح های توسعه ای در بخش های مختلف هستند.

شرکت فولاد هرمزگان با هدف دستیابی به جایگاه برتر در صنعت فولاد کشور، چشم‌انداز خود را تا سال ۱۴۰۵ (۲۰۲۶ میلادی)، ترسیم کرده است. درواقع چشم انداز این مجموعه آن است که به "سازمانی متعالی" و قرار گرفتن در جمع ۵ شرکت بزرگ تولیدکننده محصولات فولادی در کشور تبدیل شود. همچنین افزایش ظرفیت تولید فولاد خام به ۳.۲ میلیون تن در سال، در راستای دستیابی به هدف تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام در منطقه ویژه خلیج‌فارس نیز در دستور کار آن است. همچنین در بخش ها دیگر از جمله توسعه زنجیره ارزش، تولید محصولاتی با ارزش افزوده بالا، مدیریت هزینه ها و پایداری سود، توسعه پایدار و... نیز چشم انداز 1405 تدوین شده است. اما بخشی از این استراتژی با اجرای برنامه های توسعه ای محقق می شود. 

 

عطا اله معروف خانی مدیر عامل فولاد هرمزگان در این باره گفته است؛ در حال حاضر شرکت فولاد هرمزگان در راستای تکمیل زنجیره تولید و افزایش حجم و سبد محصولات خود، عملیات اجرایی چندین طرح توسعه‌ای به ارزش 2 میلیارد و 350میلیون یورو در دست اقدام دارد و امید می‌رود با اجرای طرح‌های یادشده، شاهد تحولی عظیم در صنعت فولاد کشورمان باشیم.

 

در واقع این تحول با رقم یاد شده محقق می شود که اقدامی بزرگ برای یک واحد تولیدی محسوب می شود. از سویی دیگر تعریف پروژه های توسعه ای در این اشل را باید ناشی از توانمندی های این مجموعه در تامین سرمایه و اجرا دانست. 

 

شرکت فولاد هرمزگان در راستای توسعه و افزایش ظرفیت تولید خود، چندین طرح توسعه‌ ای را در دست اجرا دارد که هنوز به بهره ‌برداری نرسیده ‌اند. این طرح‌ ها با هدف تکمیل زنجیره تولید و افزایش حجم و تنوع محصولات برنامه ‌ریزی شده‌ اند. 

 

پروژه مدول سوم احیا مستقیم یکی از پروژه های توسعه ای است که در دستور کار فولاد هرمزگان قرار دارد.  این واحد با ظرفیت تولید ۱.۷۲ میلیون تن آهن اسفنجی در سال، به منظور تأمین مواد اولیه برای واحدهای فولادسازی در حال احداث است. همچنین در کنار این پروژه واحد احیا مستقیم ستاره سیمین قرار داردکه  با ظرفیت مشابه ۱.۷۲ میلیون تن آهن اسفنجی در سال، به منظور افزایش تولید آهن اسفنجی و تأمین نیازهای داخلی شرکت در دست احداث است. بهره برداری از این پروژه می تواند نقش فولاد هرمزگان در تامین آهن اسفنجی را افزایش دهد. 

 

اما از دیگر پروژه های توسعه ای باید به افزایش ظرفیت واحد فولادسازی اشاره کرد  چرا که برنامه‌ ریزی شده است تا ظرفیت تولید فولاد سازی از ۱.۵ میلیون تن به ۳.۳ میلیون تن در سال افزایش یابد. همچنین احداث واحد ریخته‌گری و نورد پیوسته با ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال، به منظور تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر نیز از دیگراستراتژی های این مجموعه در روند اجرای طرح های توسعه قرار گرفته است. 

 

اما مدیریت بحران انرژی از موضوعات مهم دیگری از است که با  اجرای واحد دوم گازهای صنعتی با ظرفیت ۱۰ هزار نرمال مترمکعب بر ساعت در میان طرح های توسعه به چشم می خورد و نشان می دهد این مجموعه برای تامین انرژی نیز برنامه ریزی دقیق دارد. تیتر۲۰

 

دیدگاهتان را بنویسید