برگزاری دومین محفل نورانی انس با قرآن کریم و جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در ذوبآهن اصفهان
دنیای معدن: محفل نورانی انس با قرآن کریم و جشن میلاد با سعادت کریم اهلبیت، حضرت امام حسن مجتبی (ع)، با حضور جمعی از مدیران، کارکنان و شرکتکنندگان جلسات قرآنی ماه مبارک رمضان در ذوبآهن اصفهان برگزار شد.
آیتالله رهبر، مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی ذوبآهن اصفهان، در این مراسم که به همت دارالقرآنالکریم و روابطعمومی شرکت، روز یکشنبه ۲۶ اسفند، مصادف با ۱۵ ماه مبارک رمضان، در مسجد الزهرا (س) برگزار شد، ضمن تبریک این ولادت فرخنده، از تمامی دستاندرکاران و شرکتکنندگان در جلسات قرآنی ماه رمضان تقدیر کرد.وی با اشاره به اهمیت قرآن در زندگی مسلمانان، سعادت و نجات جامعه را در پیروی از قرآن و عترت دانست و حدیثی از امیرالمؤمنین علی (ع) را یادآور شد که بر لزوم پناه بردن به قرآن در سختیها و بحرانها تأکید دارد. وی همچنین با اشاره به حدیث ثقلین، قرآن و اهلبیت (ع) را دو امانت بزرگ پیامبر (ص) برای امت اسلامی برشمرد و تأکید کرد که تمسک به این دو، ضامن هدایت و رستگاری است.
آیتالله رهبر در ادامه، فضائل امام حسن مجتبی (ع) را بیان کرد و با استناد به سوره الرحمن، «لؤلؤ و مرجان» را اشارهای به امام حسن (ع) و امام حسین (ع) دانست. وی ابراز امیدواری کرد که برکات ماه رمضان، رونق بیشتر ذوبآهن اصفهان و سربلندی کارکنان آن را در پی داشته باشد.
در ادامه این محفل قرآنی، قاریان ذوبآهن به اجرای تلاوت و ترتیل پرداختند و استاد علیرضا مکاری، قاری ممتاز کشور و جهان اسلام، با قرائتی زیبا به سبک عبدالباسط، حاضران را به فیض رساند. در پایان نیز از خدمات حاج اکبر صالحی، استاد قرآنی و بازنشسته ذوبآهن اصفهان، تقدیر شد.
ذوبآهن اصفهان بهعنوان یکی از مراکز فعال در برگزاری جلسات قرآنی، در طول ماه مبارک رمضان، علاوه بر تولید و کار، در بیش از ۳۰ مسجد و محفل قرآنی میزبان جمع زیادی از کارکنان علاقهمند به این فرهنگ نورانی بوده است. این حضور تا پایان ماه رمضان و ایام عید نوروز ادامه خواهد داشت.
حجتالاسلام حمید اکبری، مسئول دارالقرآنالکریم شرکت، در حاشیه این محفل از مدیرعامل، مدیران، معلمان و رابطان قرآنی و تمامی افرادی که در برگزاری این جلسات نقش داشتهاند، قدردانی کرد.
دیدگاهتان را بنویسید