262367

افزایش ۲۰ هزار تنی تولید ماهانه تختال شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۴

دنیای معدن: محمود محمدی فشارکی، مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری در حاشیه نشست نوروزی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:برنامه شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۳ تبدیل شدن از مرحله پروژه‌ای به بهره‌برداری در حوزه فولادسازی و ریخته‌گری بود که برای تحقق این امر، پس از احصای ۲ هزار مشکل و رفع آن‌ها به ظرفیت اسمی تولید رسیدیم.

به گزارش دنیای معدن از روابط عمومی شرکت فولاد سفیددشت، در اسفندماه سال گذشته، ۱۰ هزار تن تختال در شرکت فولاد سفیددشت تولید شد و با رفع محدودیت‌های انرژی، برنامه‌ریزی شده که تولید ماهانه این شرکت به ۳۰ هزار تن افزایش یابد؛ خوشبختانه تاکنون طبق برنامه پیش رفته‌ایم و در واحد آهن اسفنجی نیز با وجود محدودیت‌های گازی، موفق به تولید ۷۰۰ هزار تن محصول و رسیدن به ظرفیت ۸۰۰ هزار تنی محصول شده‌ایم.

ما با مشکلاتی در تأمین برق و گاز مواجه هستیم و برای کاهش تأثیر این مشکلات، تعمیرات را در زمان‌هایی که حداقل انرژی را در اختیار داریم، برنامه‌ریزی و پروژه‌هایی برای افزایش بهره‌وری انرژی تعریف کرده‌ایم.

هدف ما این است که فولادسازی را به ظرفیت‌های بالاتری برسانیم و رکوردهای جدیدتری در تولید آهن اسفنجی ثبت کنیم؛ دیگر پروژه‌های توسعه‌ای کوتاه و بلندمدت را نیز با حضور مدیرعامل گروه فولاد مبارکه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

ما در نظر داریم که دستگاه تصفیه ثانویه فولاد (VD-VOD) خریداری و از این طریق محصولات خاص تولید کنیم تا به صادرات و جذب سرمایه برسیم. تلاش‌ فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری در راستای افزایش تاب‌آوری و بهبود شرایط تولید در سال‌های آینده است.

شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری در راستای افزایش تولید و رفع چالش‌های انرژی برای سال جاری برنامه‌ریزی‌ لازم را انجام داده که امیدوارم بتوانیم در راستای تحقق شعار سال گام‌های بلندی برداریم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید