261646

افزایش ظرفیت و تولید زنجیره جهانی مس در سال ۲۰۲۴

دنیای معدن: ظرفیت و تولید زنجیره جهانی مس (کنسانتره و تصفیه شده) در سال ۲۰۲۴ میلادی، ۴ و ۳ دهم درصد افزایش یافت.

به گزارش دنیای معدن،، گروه مطالعات بین المللی مس اعلام کرد: فعالان جهانی مس از ابتدای ماه ژانویه تا پایان دسامبر ۲۰۲۴ میلادی، حدود ۲۷ میلیون و ۶۳۳ هزار تن مس تصفیه شده تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ میلادی، ۲۶ میلیون و ۵۰۳ هزار تن بود که حاکی از افزایش ۴/۳ درصدی تولید این محصول است.

همچنین ظرفیت تولید کارخانه‌های مس تصفیه شده در جهان در ۱۲ ماهه مذکور، ۳۳ میلیون و ۱۱۵ هزار تن بود که در مقایسه با آمار سال گذشته میلادی (۳۲ میلیون و ۱۶۶ هزار تن)، حدود ۳ درصد افزایش یافت.

معادن مس جهان در سال ۲۰۲۴ میلادی، حدود ۲۲ میلیون و ۹۱۳ هزار تن کنسانتره تولیدکردند. این رقم در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۲۲ میلیون و ۳۸۳ هزارتن بود که حاکی از افزایش حدود ۲/۴ درصدی تولید این معادن در جهان است که از این میزان، ۱۰ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۹۰۰ تن مربوط به قاره آمریکا، ۴ میلیون و ۸۵۱ هزار و ۷۰۰ تن آسیا، ۴ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۵۰۰ تن آفریقا، ۲ میلیون و ۵۷ هزار و ۴۰۰ تن اروپا و ۸۷۱ هزار و ۶۰۰ تن مربوط به اقیانوسیه بوده است.

در همین مدت، ظرفیت معادن مس جهان به ۲۸ میلیون و ۶۱۸ هزار تن رسید نسبت به ظرفیت ایجاد شده در سال ۲۰۲۳ میلادی (۲۷ میلیون و ۵۱۰ هزار تن)، نشان دهنده افزایش ۴ درصدی است.

میزان تولید ذوب مس با ۴/۹ درصد افزایش، از ۲۲ میلیون و ۳۸۹ هزار و ۵۰۰ تن در سال ۲۰۲۳ به ۲۳ میلیون و ۴۹۶ هزار و ۳۰۰ تن در سال ۲۰۲۴ میلادی رسید.

قیمت جهانی مس امروز ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ با افزایش بیش از ۴۳۰ دلاری در یک ماه اخیر، به ۹۵۸۵ دلار در تن رسید. قیمت این فلز در ۱۶ بهمن، به حدود ۹۱۵۰ دلار در تن رسیده بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید