263044

صادرات مازاد محصولات فولادی به بازارهای منطقه‌ای و دیگر کشورها/ فرصت همکاری با آفریقا در همه زمینه‌ها از جمله صنایع معدنی و فولادی وجود دارد

دنیای معدن: محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در حاشیه بازدید از هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) در غرفه فولاد مبارکه:طبیعتا اولویت صنایع فولادی و شرکت‌های تولیدی تامین نیازهای داخل است که این اتفاق هم می‌افتد و سهمیه‌ها در این زمینه به صورت کامل پرداخت می‌شود و مابقی محصولات به بازارهای منطقه‌ای و کشورهایی که با آن‌ها تعامل داریم، صادر می‌شود.

 

در خصوص همکاری با کشورهای آفریقایی در همه بخش‌ها از جمله صنایع معدنی و فولادی زمینه همکاری وجود دارد. سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا نیز با استقبال خوبی مواجه شده و فرصت مناسبی برای افزایش سطح مبادلات اقتصادی است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید