262952

چرخ صنعت با دستان توانمند فولادمردان می چرخد؛ فولاد خوزستان آماده جهش‌های بزرگ در تولید ملی است

دنیای معدن: فولاد خوزستان به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد کشور، ظرفیت و زیرساخت لازم برای دستیابی به رکوردهای جدید در تولید را داراست.

به گزارش دنیای معدن از شرکت فولاد خوزستان، این مجموعه با بهره‌گیری از چرخه کامل تامین و تولید فولاد و کارکنانی پرتلاش، بارها توانایی خود را در عبور از بحران‌ها و حفظ روند تولید نشان داده است. با این حال، محدودیت‌های ناشی از قطع و افت ولتاژ برق، مانع بزرگی در مسیر دستیابی به تولید پایدار و مستمر بوده است.

خوزستان، استانی غنی از منابع طبیعی و منابع انسانی توانمند است که به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم صنعت فولاد کشور شناخته می‌شود؛ اما در سال‌های اخیر، محدودیت‌های گسترده در تامین برق به یکی از چالش‌های جدی برای صنایع بزرگ این منطقه تبدیل شده است؛ به‌ویژه در اهواز، قلب تپنده‌ی خوزستان تاثیر این محدودیت بیشتر نمایان است.

 رکورد مهم فولاد خوزستان در بهار ۱۴۰۴

در روزهای گذشته صنعتگران خوزستانی نشان دادند در صورت رفع محدودیت‌های برق و تقویت زیرساخت‌های انرژی، فولاد خوزستان این توان را دارد که نه‌تنها تولید ثابت و مستمر را حفظ کند، بلکه رکوردهای جدیدی در عرصه تولید ملی به ثبت برسانند.نکته‌ای که در این شرایط ویژه بیش از همه اهمیت دارد، تلاش و همت بی‌وقفه کارکنان فولاد خوزستان است. در فروردین ۱۴۰۴ این مجموعه با وجود محدودیت‌های شدید برق، موفق به ثبت رکوردهای جدیدی در خطوط تولید خود شد. کارکنان فولاد خوزستان با تلاش شبانه‌روزی و تکیه بر توان داخلی، توانستند ۹ رکورد تولیدی را به ثبت برسانند؛ دستاوردی بزرگ در شرایطی که فشارهای ناشی از کمبود انرژی و خاموشی‌ها، اثرات مالی و روانی قابل توجهی را برای فولاد و فولادی ها به همراه داشت. این موفقیت ها، نمادی از تعهد و توانمندی کارکنان این مجموعه در مواجهه با بحران‌های زیرساختی است.

 پیش به سوی خودکفایی در تامین برق

از سوی دیگر فولاد خوزستان با نگاهی آینده‌نگرانه در راستای تامین پایدار انرژی، پروژه ساخت نیروگاه‌ ۱۰۰۰ مگاواتی را، در دو فاز کلید زد و در ادامه نیز احداث نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی تجدیدپذیر را در سه فاز دویست مگاواتی در دستور کار قرار داد که با توجه به زمان بر بودن ساخت نیروگاه، این طرح ها در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری خواهند رسید. فولادی ها البته برای برون رفت از این شرایط، زمستان گذشته در اقدامی استراتژیک نیروگاه سیکل ترکیبی سبزوار را به تملک خود درآورده و زمان انتظار را به حداقل رساندند. با خرید این نیروگاه از اردیبهشت امسال ۱۸۰ مگاوات برق در اختیار شرکت فولاد خوزستان قرار می گیرد و با بهره برداری از فازهای بعد در تابستان و تکمیل آن در سال آینده، نهایتاً توان ۵۴۰ مگاواتی نیروگاه سبزوار وارد شبکه برق شرکت فولاد خوزستان می شود.

 آماده برای جهش‌های بزرگ

این اقدامات توسعه ای نه‌تنها گامی مهم در جهت حل مشکلات برق صنایع محسوب می‌شود، بلکه سرمایه اجتماعی فولاد خوزستان را نیز تقویت خواهد کرد.در نهایت باید گفت فولاد خوزستان امروز بیش از هر زمان دیگری شایسته‌ی توجه و حمایت است؛ مجموعه‌ای که با وجود تمام چالش‌ها، ایستاده و آماده جهش‌های بزرگ در مسیر تولید ملی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید